Op zoek naar feest op boot amsterdam?

feest op boot amsterdam
Partyboot Amsterdam Partycharter.
BOOT Zaandam A Partyboot. BOOT Zaandam B Partyboot. Classic Lady niet meer in de vaart. Op zoek naar de geschikte boot in Amsterdam? Onze partyboot Amsterdam selectie heeft 17 verschillende boten die geschikt zijn voor elk evenement. Organiseert u een feest voor ongeveer 120 genodigden dan is zou partyboot de Hydrograaf een zeer geschikte partyboot kunnen zijn, afhankelijk van de programma-invulling.
Feestboot Amsterdam Hét Partyschip.
Wordt beoordeeld op Google Maps. Het leukste feestschip. 5 / 5 sterren. Partyboot Hét PartySchip. Een partyschip huren. Een feest boot huren. Boot huren feest. Kagerplassen / de Kaag. Aalsmeer / Kudelstaart. Alphen aan de Rijn. Ouderkerk a/d Amstel. Party Boat in English.: Party boat Amsterdam.
Partyboot huren Amsterdam Rederij de Nederlanden.
Bij de Koffie. Trouwen op een boot. Trouwen op de Amsterdamse grachten. Geweldige" vaart, prima eten, super bemanning." Raymond Van Den Berg. Bel direct 020 4233006. Partyboot huren Amsterdam. Partyboot huren Amsterdam. vanaf 180, per uur. minimale afname van 2 uur. exclusief 6% btw. vanaf 180, per uur. minimale afname van 2 uur. exclusief 6% btw. De gezelligste partyboot van Amsterdam. Varen in Amsterdam is een feest op zich.
Partyboot huren. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Er zijn toch geen buren! Voor iedere type feest is wel een geschikte boot te vinden. Partyboot huren kan voor verschillende luxe niveaus, van gezellig-knus tot luxureus-chique. Partyboot huren: Partyjacht Thales. Partyboot Partyjacht Thales ligt in Rotterdam. Met dit schip kunt u hier varen: Rotterdam, Rotterdam Binnendams Noordkant, Rotterdam Maas. Plek voor 30 personen Prijs: 1219, per eerste drie uur. Partyboot huren: Gemini. Partyboot Gemini ligt in Rotterdam. Met dit schip kunt u hier varen: Rotterdam, Pernis, Hoek van Holland. Plek voor 50 personen Prijs: 700, per eerste twee uur. Partyboot huren: Wiljo. Partyboot Wiljo ligt in Heusden. Met dit schip kunt u hier varen: Den Bosch, Dordrecht, Biesbosch. Plek voor 70 personen Prijs: prijs op aanvraag. Partyboot huren: Blue. Partyboot Blue ligt in Amsterdam.
Verjaardag vieren in Amsterdam Verjaardagsfeest / jubileum op een boot.
Zowel met mooi weer als met wisselvallig weer is een boot altijd een geschikte locatie om uw feest in Amsterdam te vieren. Onze boten zijn allemaal erg comfortabel, sfeervol en uitstekend onderhouden. Klik hierboven op één van de boten voor meer informatie.
Jordaanse feestboot.
Escape Room Sherlocked. Over Amsterdam Oude Stad. Informatie voor partners. TIPS VAN LOCALS. Een typisch Jordanees feestje op het water. Hoe een echt Amsterdams feestje gevierd moet worden, dát weten ze wel op deze gezellige boot. het wordt niet voor niets dé Amsterdamse feestboot genoemd!
Partyboot Amsterdam.
Naast de partyboten in Amsterdam heeft BOOT 10 twee fonkelnieuwe en futuristische rondvaartboten voor op de Amsterdamse grachten voor groepen van 20 tot 80 personen: Staets I en Staets II. Leuk" om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant."
Partyboot Stortemelk Amsterdam Boot Huren.
We varen dan ook voornamelijk in de omgeving van Amsterdam, het Amsterdamse IJ, Zaandam, Haarlem en op het IJsselmeer. Maar we kunnen op veel meer plaatsen komen, want dat is het mooie van een varende feestlocatie! Huur het schip de Stortemelk en beleef een fantastische tijd! Boot Huren voor uw Feest.
Partyboat Huren in Amsterdam Rederij Mokum.
Varend op een partyboat door de grachten van Amsterdam zit de sfeer er al snel goed in. Een feestboot huren in Amsterdam hoeft niet duur te zijn. Rederij Mokum heeft een keuze uit een zestal standaard arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Onze arrangementen zijn overzichtelijk en zonder bijkomende kosten. Wilt u maatwerk? Wij richten een feest aan boord van een partyboot in naar uw wensen. Bereken hier direct uw prijs. Kies je arrangement. BBQ boot Medium. BBQ boot XL.
Partyboot feestboot huren Amsterdam Rederij Belle.
Grotere groepen feestgangers kunnen heel goed terecht op onze salonboten Belle van Zuylen, Adeline en Dame van Amstel. Welke boot u ook huurt voor uw feest, u wordt altijd in stijl vervoerd en verzorgd. Waar naar toe? Amsterdam heeft tal van mooie vaarroutes en onze kapitein kent ze allemaal.

Contacteer ons