Resultaten voor feest locatie amsterdam

feest locatie amsterdam
Amsterdam 2019 met fotos: Top 20 Amsterdam feestlocaties, feestzaal, zalenverhuur en trouwlocaties Feestjegeven.
Amsterdam 0.9 km 650 personen. Little Buddha Amsterdam. Amsterdam 1.1 km 650 personen. Desmet Studio's' Amsterdam. Amsterdam 1.1 km 200 personen. amsterdam 2.0 km 250 personen. Amsterdam 2.5 km 40 personen. Amsterdam 3.3 km 300 personen. Amsterdam 4.1 km 20 personen.
Feestlocatie Amsterdam: ontdek de gastvrijheid van t Hoorntje.
t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca en rondvaartbedrijf. Bij ons vindt u onder meer feestzalen, een jachthaven, een gezellig terras en natuurlijk onze twee rondvaartboten. t Hoorntje is op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen. Wij stellen eer in ons werk en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijke dag of avond bij dé feestlocatie bij Amsterdam te bezorgen. Neem contact op. Bent u benieuwd wat wij als feestlocatie bij Amsterdam te bieden hebben voor uw feest?
Het Sieraad. Het Sieraad Huur ruimte in het Sieraad in Amsterdam West.
De bijzondere locatie van Het Sieraad vormt het hart van Amsterdam West. Het rijksmonument is met haar rijke geschiedenis als oude ambachtsschool zeer geschikt voor zakelijke evenementen, diners en besloten feesten. Het Sieraad is een karakteristieke evenementen-locatie met stijlvolle zalen. Klik hier voor de mogelijkheden en reeds aanwezige faciliteiten. Wij hebben voor u met zorg diverse banqueting en vergaderpakketten samengesteld. Wij zijn nieuwsgierig naar uw persoonlijke wensen voor uw vergadering, diner of feest.
MACY'S' Haarlemmermeerstation Amsterdam.
Wij zorgen er op een hartelijke, persoonlijke en servicegerichte wijze voor dat uw evenement voor u en uw gasten onvergetelijk wordt. Elke keer opnieuw. Graag verzorgen wij samen met jullie een trouwdag om nooit meer te vergeten! Running on Pocketmenu.
Coole Feestlocaties! Yelp.
Het personeel is goed en vriendelijk. Ik zou hier zo tekenen voor mijn eigen feest! Locaties voor bijeenkomsten en evenementen. De 4-sterrenreview van Floor: Op zoek naar een feestlocatie in hartje Amsterdam? Bij Nonomes moet je zijn! Nonomes vindt je halverwege de Warmoesstraat en is eigenlijk de sociëteit van S.V.A.A. Nonomes, maar ze verhuren de locatie ook graag extern.
10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam.
In de meeste andere steden ga je niet opscheppen over een locatie op de elfde verdieping, maar in Amsterdam stijg je dan met gemak boven alles uit. Skylounge Amsterdam is een geweldige plek tot zo'n' 150 personen met schitterende vergezichten van de historische binnenstad van Amsterdam.
Unieke feestlocatie in Amsterdam het Rijk van de Keizer.
Dansen jullie ons dak eraf? Het Rijk van de Keizer is een eigenzinnige en creatieve feestlocatie in Amsterdam. Met zowel binnen als buiten volop mogelijkheden om te borrelen en te feesten. In de twee unieke feestzalen maken wij graag ieder feest onvergetelijk. Kiezen jullie voor het houten wachtershuis of de industriële zaal met het originele zogenoemde plofdak? Jullie wensen worden uitgevoerd door een creatief en gespecialiseerd productieteam. Intiem of groots, ingetogen of uitbundig; bij het Rijk van de Keizer is een feest altijd persoonlijk en op maat. Bij ons kun je bijvoorbeeld je verjaardagsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest, themafeest of iets anders vieren. Iets waarvoor jullie de dansschoenen uit de kast willen halen. De Hofhouding staat voor jullie klaar! Voldoende gratis parkeergelegenheid. Kies onze feestlocatie voor uw presentatie, klantendag, productlancering, personeels., of bedrijfsfeest of volg een workshop. Wij zullen snel reageren op uw aanvraag, kunnen meedenken en zijn flexibel en servicegericht op de dag zelf. Natuurlijk kunt u ook uw jaarlijkse kerstdiner of nieuwjaarsborrel bij het Rijk van de Keizer vieren. Onze feestlocatie vraagt om themafeesten! Van Parade tot Moulin Rouge, van Bollywood tot Gipsy, wij transformeren de locatie moeiteloos.
Politie vindt kapitaal in feestlocatie Amsterdam Crimesite.
Lees meer: Urker visser in zaak Jalink weer vrij UPDATE. Politie vindt kapitaal in feestlocatie Amsterdam. Gepubliceerd op woensdag 18 juli 2018 0859.: Op een feestlocatie aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West heeft de politie afgelopen woensdag bij een doorzoeking zeker 22, miljoen euro aan cash gevonden, aldus De Telegraaf.
Unieke feestlocatie DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Je zoekt een unieke locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Desmet Studios, gelegen tussen Artis en de Hortus Botanicus in de Plantagebuurt in Amsterdam was oorspronkelijk een legendarisch theater en later een beroemde bioscoop en leent zich uitstekend als locatie voor de meest uiteenlopende events zoals feesten, borrels, viewings, concerten, trainingen, promotiefeesten, productpresentaties, bruiloften, seminars, boek en CD-presentaties etc.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Hier vindt u een lijst waarin per locatie staat aangegeven wat het maximale bezoekersaantal is met de openingstijden en parkeermogelijkheden. Feestlocaties in Amsterdam Zuidoost. Clubhouse Old Course. 1114 BA Amsterdam. 06 3387 0182. 020 651 8585. 1101 AX Amsterdam. 020 311 1306.
Hendrick de Keyser.
Het imposante interieur is voorzien van prachtige wandschilderingen, enorme schouwen, marmeren lambrisering en gebrandschilderd glas. Gemeenlandshuis in Amsterdam. Een schitterende locatie! Het Gemeenlandshuis, omringd door water, staat prominent op de Diemerzeedijk. De ruime vergaderzalen zijn bijzonder geschikt voor diners tot 80 personen en andere feestelijke gelegenheden tot 100 personen. In de grote tuin aan de achterzijde, die doorloopt tot aan het water, kan bij mooi weer ook een prachtig diner of borrel plaatsvinden. Een eigen aanlegsteiger is aanwezig, dus kom vooral met de boot! Stijlvol dineren en vergaderen aan de Oude Delft. In de Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude, gelegen aan de schilderachtige Oude Delft, kunt u zowel vergaderen als dineren. Het imposante pand is voorzien van prachtig stucwerk en wandbespanningen, kortom een bijzondere entourage voor uw activiteit. Of u nu wilt vergaderen in een grachtenpand, dineren in een regentenkamer of trouwen op een landgoed; het kan! Laat u inspireren door de bijzondere locaties van Vereniging Hendrick de Keyser. Stuk voor stuk locaties voor bijzondere gelegenheden, zoals een stijlvol diner, een unieke bruiloft, een prachtig feest of een zakelijke bijeenkomst.
Arendshoeve the Garden of Amsterdam.
De Arendshoeve, the Garden of Amsterdam is de meest bijzondere en authentieke evenementenlocatie van Nederland. De missie is het aanbieden van een groene beleving met duurzame en positieve invloeden. De Arendshoeve is perfect voor al uw grote en kleine zakelijke evenementen en privé bijeenkomsten.

Contacteer ons