Zoeken naar amsterdam zaal

amsterdam zaal
Mary Dresselhuys zaal.
Technische voorzieningen in huis. In de aangrenzende foyers van de Mary Dresselhuys zaal zijn er verschillende mogelijkheden voor catering. Van ontvangst met ontbijt tot een afsluitende borrel en van een luxe lunch tot exclusief diner, we denken graag met je mee. Meer over catering. We houden van. Ondanks de grote capaciteit voelt deze ruimte toch heel intiem en sfeervol. Deze ruimte is ook overdag beschikbaar voor jouw zakelijke evenement. We werken met eigen opgeleid en zeer ervaren public service en techniekteams, zodat je steeds de beste mensen tot je beschikking hebt. The team at Delamar Theater provided professional, quality, and personalized service for our 300 pax conference in January 2018. The full day event was a major success. Het contact in de aanloop naar het seminar was prettig en de organisatie op de dag was fijn. We hebben veel lovende kritieken gekregen van de deelnemers en in Amsterdam is het seminar beoordeeld met een 8!
Zaalverhuur Rode Hoed.
Wij faciliteren 4 cultuurhuizen in het centrum van Amsterdam met in totaal 25 zalen. Elk jaar organiseren we ruim 650 evenementen. We helpen graag ook jouw perfecte evenement te organiseren, van een vergadering tot een congres met verschillende break-out sessies of een diner met feest. Bekijk alle mogelijkheden op Amerpodia.nl. T 31 20 6 385 606. Neem contact op. Rode Hoed is samen met Felix Meritis, Compagnietheater en De Nieuwe Liefde onderdeel van Amerpodia. Bekijk de verhuurmogelijkheden van deze vier locaties op de site van Amerpodia. U kunt bij ons terecht voor. De Oosterhuiszaal is de grootste zaal van de Rode Hoed.
Muziekgebouw.
Ontwerp gebouw en zaal. Subsidiënten en partners. Educatie / Aanbod voor scholen. Zalen en evenementen. 19/20 nú in. Ruim 230 concerten. De mooiste muziek van nu. Ontdek het programma. Hoe bestel ik kaarten? Prijzen en kortingen. Adres en route. Eten en drinken. Ontwerp gebouw en zaal.
Zalen Tobacco Theater Amsterdam.
Volg ons dan op Social Media of meld u aan voor onze nieuwsbrief! U bent dus een nieuwsgierig aagje! Dan gaan we u de komende tijd verwennen met verrassende nieuwsfeitjes en originele win-acties. Voor dagelijks nieuws: Facebookpagina. Nes 75-87 1012 KD Amsterdam 31 020 330 06 70 info@tobacco.nl.
Amsterdam vergaderlocatie en flexwerkplek Aristo Meeting Center.
Wil je een ruimte huren voor een training, vergadering, examen, computerworkshop of een congres in de hoofdstad? Aristo meeting center Amsterdam is uitstekend bereikbaar en ligt direct naast NS Station Amsterdam Sloterdijk en nabij de ringweg A10 in het zakendistrict Teleport.
Zalenoverzicht Beurs van Berlage.
Beurs van Berlage. De Beurs van Berlage is een niet te missen hotspot tijdens jouw bezoek aan Amsterdam. Dé bruisende ontmoetingsplek in het hart van de stad. Eén ding staat vast; er valt altijd wat te beleven in het unieke historische gebouw! Ga je een prachtige tentoonstelling bekijken, heb je zin in een smaakvolle lunch tijdens het citytrippen of zoek je liever het avontuur op? Je vindt het allemaal in de Beurs van Berlage. afgestemd op úw wensen. Bij de Beurs van Berlage heeft u de keuze uit verschillende historische zalen, die u en uw gasten ongetwijfeld zullen inspireren. Een onvergetelijke ervaring op vijfsterrenniveau staat daarbij te allen tijde centraal. Onder andere de imposante Grote Zaal, Effectenbeurszaal en Graanbeurszaal kunnen ingericht worden voor uw evenement.
Zalen Faciliteiten Vrije Universiteit Amsterdam.
Hoofdgebouw, begane grond. bereikbaar via restaurantruimte 60 zitplaatsen of 80 personen staande receptie. 80 tot 600 personen. Gustav Mahlerlaan 405. 1082 MK Amsterdam. lopend bereikbaar vanaf de campus Verschillende zalen, met verschillende mogelijkheden. Copyright Vrije Universiteit Amsterdam. Innovation Exchange Amsterdam IXA.
Bijzondere Locaties Amsterdam Zaal huren Amsterdam, zalen huren Amsterdam, zaaltje huren Amsterdam.
Wij werken samen met de bedrijven die u zoekt. Bijzondere Locaties Amsterdam helpt bedrijven u het juiste bedrijf te vinden om een zaal of zaaltje te huren in Amsterdam. Klik op home voor een duidelijk overzicht voor onze zaal huren Amsterdam.
Zalen Planetarium Meeting Center Amsterdam.
Elke zaal, elke ruimte is klaar, gereed voor u en uw gasten. Ontdek Planetarium Amsterdam. Overigens, dat binnen en buiten bij ons hand in hand gaan, ervaart u in elke ruimte. Waar u ook bent u heeft uitzicht op groen.
De Cristofori Concertzaal The Playing Circle.
2019 The Playing Circle Privacy Vergaderruimte Amsterdam Vergaderzaal Amsterdam Inspirerende locatie Amsterdam Vergaderen Amsterdam Heisessie Amsterdam Training in Amsterdam Teambuilding Amsterdam Meeting in Amsterdam Brainstormsessie Amsterdam Private Dining Amsterdam. Close and accept This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
Zalen.
Mini museum in de zaal voor extra sfeer. Ideaal voor vergaderingen. Verfijnde en culinaire ambiance. Fine dining in VIP-sfeer. Perfect voor een lunchbuffet. Extra ruimte Madrid 69 of Straatsburg 88. Magnifiek uitzicht op het veld. Met balkon naar het stadion. Inspirerend met uitzicht op het veld. Vergader in een unieke ruimte. Makkelijk uit te breiden met Parijs 69. Ideaal voor vergaderingen. Moderne sfeer met aangrenzende lobby. Voor business meetings en borrels. Unieke en stijlvolle settings mogelijk. Voor vergaderingen en bedrijfsfeesten. Geen geschikte zalen gevonden. Probeer uw voorkeuren aan te passen om resultaten te krijgen. Mocht u er niet uitkomen of specifieke eisen en wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! De Johan Cruijff ArenA is dé thuishaven van Ajax. Ook het Nederlands elftal speelt interlands in het stadion. Concerten en dancefeesten vullen de evenementenkalender regelmatig aan. Founders en partners. In het Amsterdam Innovation Arena werken we samen met partners aan het stadion van de toekomst.
Zaalverhuur Amsterdam Congrescentrum De Meervaart.
De Meervaart is de perfecte zaalverhuur partner wanneer u een professionele vergaderlocatie voor uw congres, seminar, presentatie, bedrijfsfeest, vergadering, cursus of ander soort evenement zoekt. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een mooie zaal in Amsterdam, wij adviseren u ook graag over passende catering, entertainment, overnachtingsmogelijkheden en transport voor uw gasten.

Contacteer ons