Op zoek naar dansstudio huren amsterdam?

dansstudio huren amsterdam
Mirror Centre Body Mind centrum Home.
Za: 0900: 1800.: Zo: 1200: 1800: 31 020 694 15 25. Body Mind Events. MIRROR CENTRE IS DÉ PLEK IN AMSTERDAM OOST WAAR ONTWIKKELING EN AANDACHT VOOR BODY MIND CENTRAAL STAAT. VERSTERK JOUW FOCUS OP EEN GEZONDE EN BEWUSTE LEVENSSTIJL.
Chalans.
Beide zalen die dansstudio WE-DANCE heeft zijn volledig bespiegeld, voorzien van balletvloer, geluidsinstallatie, gezellige zithoek/receptieruimte en een nette kleedkamer. Gebruik van keuken is mogelijk in overleg. Drankjes zijn te verkrijgen aan de bar, tegen de daar geldende tarieven. 6224 GK Maastricht.
Verhuur Volta Podium Popschool Workshops.
Geschikt voor/bijzonderheden: Cursussen, workshops kleine groepen, vergaderingen, met name overdag. Voor commerciële doeleinden gelden andere prijzen. Informatie en boekingen: Je kunt het beste een mail sturen naar volta@ijdockzz.nl., Jorn van Heesch locatiecoördinator. 1013 RR Amsterdam. tel.nr: 020 682 64 29.
Home Brasa Studios.
Of wilt u een mooie en sfeervolle zaal huren voor een verjaardagsfeest of bruiloft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u 6 geschikte en mooie ruimtes aan. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. bij ons is het gratis parkeren. Wij horen graag van u! Mooie en betaalbare studio's' in Amsterdam.
Solid Ground Movement.
Campus Uilenstede.
Dit indrukwekkende gebouw herbergt een grote muziektheaterzaal, twee kleinere zalen en een dansstudio. Als het nieuwe café open is, kun je er een maaltijd scoren en dan meteen door naar de voorstelling in de Griffioen. Je kunt in de Griffioen ook terecht voor allerlei cursussen op artistiek gebied, van fotografie tot dans.
Chassé Dance Studios Dans Magazine.
Chasséstraat 64 1057 JJ Amsterdam Chassé Dance Studios is de nieuwste dansontmoetingsplek in Amsterdam. In ons markante gebouw een verbouwde kerk bevinden zich 8 ruime, pilaarvrije dansstudio's' geschikt voor lessen, workshops, audities, repetities en meer. We bieden een breed aanbod van open danslessen aan, op alle niveaus voor alle leeftijden. Of je nu van hiphop breaking houdt of van modern of ballet, je vindt het bij Chassé Dance Studios. Daarnaast bieden ook andere docenten hun eigen lessen bij ons aan zoals zumba, buikdans, Ierse dans en wereldconditie om er maar een paar te noemen. Ook professionals kunnen bij ons terecht; voor het huren van een studio of voor hun dagelijkse training met de lessen van HJS, die bij ons plaatsvinden vanaf februari 2015.
Dans en Partycentrum Overeem Gaat verder dan dansen alleen.
Wilt u tijdens uw feest een opvulling door middel van een workshop, informeer direct bij ons en wij helpen graag bij uw feest of partij. Zaalhuur voor feesten en partijen, volledig verzorgd door ons of enkel de huur van de ruimte.
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
In deze aftermovie van een evenement in Q-Factory is goed te zien wat onder andere mogelijk is in onze zaal en in het pand. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam.
Te koop/huur aangeboden Dansstudio te huur in Amsterdam centrum Lancelots Forum Voor freelancers.
Te koop/huur aangeboden Dansstudio te huur in Amsterdam centrum. Om berichten te kunnen plaatsen in dit forum en om berichten in de besloten delen te kunnen lezen, moet je je eerst even registreren en inloggen. Marktplaats Stel jezelf voor en bied je diensten aan met een spetterende elevator pitch.
Huur: USC.
Bij het USC kun je zalen huren in alle soorten en maten, op meerdere locaties en voor allerlei gelegenheden. In alle Universum-zalen is gratis wi-fi. Kies jouw zaal hieronder en vraag een offerte aan bij onze afdeling zaalreservering: Bart, Lydia en Simon. Voor onze leden zijn er speciale last minute tarieven. Op alle verhuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 0 200 m. 200 500 m. 50 150 m. 500 1500 m2. tot 50 m. Amstelcampus sport fitness. USC Body Mind. Aanvragen offerte Aanvragen offerte last minute Amstelcampus café Amstelcampus gymzaal Amstelcampus sporthal Amstelcampus studio ASC studio ClubWest aerobicszaal ClubWest Body Mindstudio ClubWest spinningzaal ClubWest vergaderruimte De Komeet @Oerknal Kids Universum 1 dansstudio Universum 2 dansstudio Universum 3 kleine studio Universum beachvolleybalveld Universum boulderhal Universum dojo Universum eetcafé Oerknal Universum fitness-studio Universum gymzaal Universum klimhal Universum sporthal 1 Universum sporthal 2 Universum squashbanen USC Body Mind zaal USC Tennis padelbanen USC Tennis tennisbanen Contact. Science Park 306. 1098 XH Amsterdam.
Vredenburgh Dansstudio.
middag van 13.00u tot 17.00u. avond van 18.00u tot 22.00u. De dansstudio wordt in principe het gehele dansseizoen september tot juli voor een vast dagdeel per week verhuurd. Kijk in de verhuurkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vredenburgersteeg 31-35, 1012 DZ Amsterdam info@vredenburgersteeg.nl.

Contacteer ons