Meer resultaten voor dansstudio huren amsterdam

dansstudio huren amsterdam
studio porcelijn.
Studio Porcelijn is een ruime, lichte studio vlakbij de Amstel in de Pijp in Amsterdam. De studio wordt verhuurd aan zelfstandige docenten, dansers, choreografen, theater en dansgezelschappen. Neem gerust contact op voor meer informatie over beschikbaarheid of om een bezichtiging in te plannen. De zaal is niet beschikbaar voor feesten en partijen. dans, theater, yoga, pilates, etc. Zwevende balletvloer met Harlequin dansvinyl, ca. Barres wand en verplaatsbaar. Geluidsinstallatie met Cd-speler en aansluiting voor laptop, telefoon e.d. Airco en verwarming. Kleedruimte met toilet en douches. Vaste prijs per uur: 28 alles incl. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 15, uur of 75 minuten te huren.
Vrijstaand Huis bij bos en strand Huizen te Huur in Castricum.
Aan ons woonhuis zit onze dansstudio vast. Daar verzorgen we danslessen. Deze studio is ook in weekenden en tijdens schoolvakanties te huur. Contact met Verhuurder. U en Wynzen Meer Info. Ontdek andere opties in en rondom Castricum. Meer verblijfsplekken in Castricum: Appartementen Bed Breakfasts Loft's' Villa's' Appartementen. Mensen verblijven ook in Amsterdam Brussel Antwerpen Ixelles Gent Den Haag.
Home Dansschool Ponne.
Veel mensen waren direct onder de indruk van deze prachtige dansgelegenheid en hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zelf een Party te organiseren bij Dansschool Ponne.De mogelijkheden? teveel om hier alles op te sommen, maar van receptie tot diner, vo Lees verder.
Danszaal Tolhuistuin.
Voor 4 euro kun je een afspeelapparaat met de tour à 60 minuten huren dit is exclusief borg. Met een smartphone kun je de tour voor 269, euro via de app Tales Tours downloaden. public transport / bike. Take the ferry Buiksloterwegveer at the back of Central Station. You can use the ferry 24/7 for free. When you arrive in Amsterdam North youll find the entrance of Tolhuistuin IJzijde about 50 metres from the ferry.
Zaalverhuur.
Reserveringen worden bevestigd per e-mail en zijn alleen dan geldig. Betaling moet uiterlijk 4 dagen voorafgaande de datum van huur zijn ontvangen. Bij boekingen korter vooraf is alleen contante betaling mogelijk. Afzeggen kan tot 4 dagen van tevoren, anders is huurbedrag evengoed verschuldigd.
zaalhuur CREA cultureel studentencentrum.
CREA cultureel studentencentrum zaalhuur. Wil je graag meer pianospelen, dansen zonder dat er iemand meekijkt of zingen zonder dat je huisgenoten gaan klagen? Huur een studio! Het aanbod aan studios is ruim; van grote dansstudios met spiegels tot kleine studios met een piano.
Informatie over Brasa Studios in Amsterdam LatinWorld.nl.
Gratis aanmelden events. Informatie Brasa Studios Amsterdam. Welkom bij Brasa Studios! Uw locatie voor het huren van mooie en betaalbare dansstudio's. Al onze zalen beschikken over geluidsinstallaties, spiegels en prima dansvloeren. Brasa Studios biedt u 6 mooie en professionele dansstudio's' te huur aan, tegen zeer betaalbare prijzen.
verhuur dans studio amsterdam.
za en zo: 900-1500: uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij pas na 18.00 uur telefonisch bereikbaar. 1074 HP Amsterdam. All classes are spoken English and Dutch. Adult classes for ladies only! Partners van Dans-dansen. Dans dansen gebruikt alleen technische en functionele cookies.
Djazzle Home.
4835 AM Breda, Ginneken. Welkom bij Dansstudio Djazzle! Djazzle is al 25 jaar een professionele en dynamische dansstudio in Breda en staat onder leiding van Fabia Duurland, met als bedrijfsleidster Giordana Pangrazzi beide afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie te Tilburg.
Home Buurtruimte040.
Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken. Heb je een locatie of ruimte te huur in 040 die bewoners kunnen huren om er iets leuks te organiseren? Wij helpen je met de verhuur.
Podium ZO! Zaal huren in Amsterdam Zuidoost?
uiterst geschikt als dynamische ontmoetingsplaats waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden gericht op ontmoeting van de buurt. Zo vinden er bij ons cursussen, kookworkshops, inloopbijeenkomsten, bewonersinitiatieven, vergaderingen, voorlichting en netwerkbijeenkomsten of andersoortige bijeenkomsten plaats. is open op maandag t/m vrijdag van 0900-2200: uur.
Dansateliers.
De organisatie ondersteunt opkomende dansmakers bij de ontwikkeling van hun artistieke signatuur en begeleidt hen bij het vinden van een zelfstandige plek in het veld. Wil jij de organisatie ondersteunen en mede-investeren in de innovatie van hedendaagse dans? Hoe je ons kan helpen.

Contacteer ons