Resultaten voor zaalverhuur amsterdam noord

zaalverhuur amsterdam noord
Zaalverhuur Yogaschool in Amsterdam Noord.
Adobe Acrobat document 54.4 KB. 1021 EZ Amsterdam Noord. 06 14 29 33 50. Yogaschool Noord NDSM. Plotterstraat 24 1033RX Amsterdam Noord. Get the latest inspirations. stories delivered to your inbox. Please enable Javascript in order to get HealCode functionality.
Buurthuis Het Anker Buurthuis in Amsterdam Noord.
Voor meer informatie, neem dan contact op met Martijn Struijf: m.struijf@natuurlijkezaken.nl. of bellen op telefoonnr. 06: 139 72 301. 09 juli zomersluiting t/m 30 aug. 01 sept Vrij dansen. Copyright 2017 All Rights Reserved Buurthuis Het Anker Kamperfoelieweg 226-1032 HW Amsterdam Noord Tel0206361701: KvKnr34269001.:
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord VERHUUR.
Dagdeel 3 uur. Zaal 5 grote zaal. Zaal 1 voorzijde. Sociaal tarief het bestuur bepaalt of dit tarief van toepassing kan zijn. Dagdeel 3 uur. Zaal 5 grote zaal. Zaal 1 voorzijde. De huurders van de inloopruimte moeten doorloop gedogen.
Bcdedriehoek.nl.
Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt. Daarnaast is er binnen het gebouw tijd en ruimte beschikbaar voor andere zaken.
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam. We wensen jullie ontzettend veel plezier met jullie zaalverhuur Amsterdam en helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestzalen in Amsterdam.
Zaalverhuur Noordwal Startpagina Facebook.
Plaatsen Amsterdam Evenementenplanner Zaalverhuur Noordwal. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Vergaderingen, Zaalverhuur, feestjes. Aanbevelingen en recensies. Echt een aanrader! Je werkt met heel je hart om er iets moois van te maken!
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
5 uur zaalhuur in de avond, van 20.00 uur tot 01.00 uur. Bediening in de zaal. Onbeperkt warme hapjes. 5 uur onbeperkt drankjes binnen buitenlands gedestilleerd. Nootjes en zoutjes op tafel. Muziek verzorgen wij voor u. Wilt u meer informatie over onze zaalverhuur of ons all inclusive arrangement?
Verhuur Zonnehuis.
Er is een grote en een kleine zaal beschikbaar. De kleine zaal Blauwe Zaal is met name ook geschikt voor buurtactiviteiten. Verenigingen of particulieren worden daarom ook van harte uitgenodigd activiteiten te organiseren. t Zonnehuis is een bijzondere locatie van Stadsherstel Amsterdam.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam Voor iedere gelegenheid.
Het aanbod is veelzijdig en zo is er dus voor iedereen wel een geschikte locatie te vinden. Gebruik de filters aan de linkerkant om de zoekresultaten te verfijnen naar uw wensen. Zaalverhuur in Amsterdam, laat u verrassen door de bijzondere locaties!

Contacteer ons