Op zoek naar zaalverhuur amsterdam noord?

zaalverhuur amsterdam noord
Amstelzaal.
Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.
Zaalverhuur De Hortus.
De bijzondere ruimtes in de Hortus zijn ook te huur voor privé partijen, of bruikbaar als decor voor bruidsreportages of foto/filmshoots. De Hortus maakt onderscheidt tussen gelegenheidsfotografie bruiloften, ve. Plantage Middenlaan 2A. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.
Homepage Rhone RHONE.
De unieke binnentuin met een oppervlakte van 600 m2 is de verrassing van Rhone Events Congrescenter. De Ephesus zaal beschikt over 390 m2, maar geeft u toch een intiem, romantisch en warm gevoel. Deze kleine zaal, Palmyra genoemd, beschikt over 132 m2 en is een uitstekende zaal voor seminars, videopresentaties.
Zaal huur Amsterdam Noord.
Op de 1ste etage gelegen, een compacte maar zeer complete gym in het bruisende Centrum gebied Amsterdam Noord. Super mooi uitzicht over het Johan van Hasselt Kanaal met zicht op de A'dam' Toren. Diverse horeca gelegenheden naast de deur waaronder Café De Ceuvel.
Huwelijksfeest Amsterdam Voor uw droombruiloft! Top Trouwlocaties.
Amsterdam Noord Holland. 1 zalen 1 50 0 5.000. Dé Amsterdamse trouwlocatie met een vakantiegevoel. Amsterdam Noord Holland. 3 zalen 25 2000 7.500 10.000. Vernieuwde, veelzijdige locatie met uitzicht over de Amstel. Amsterdam Noord Holland. 7 zalen 20 1000 0 15.000.
Feest en trouwzaal Amsterdam Partycentrum De Kroon.
Bekijk Trouwzaal feestzaal Diadeem Trouwzaal feestzaal Diadeem. Bekijk Trouw feestzaal Tiara Trouw feestzaal Tiara. Partycentrum De Kroon. 3 Feest en trouwzalen. Heeft u binnenkort een ruimte nodig om van uw trouwfeest, geboortefeest of zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke bijeenkomst te maken? Dan bent u bij Partycentrum De Kroon aan het juiste adres. Naast dat onze feest en trouwzalen centrum centraal gevestigd is in Amsterdam Osdorp, beschikt u bij ons over gratis parkeerplekken en alle gemakken om uw feest tot een succes te maken.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam kijk voor workshops op Onemotion workshops Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Zaalverhuur The Royal een geschikte ruimte. Zaalverhuur The Royal; de idea. Welkom bij The Royal Zaalverhuur. Bent u op zoek naar een mooie zaal om iets te vieren? Dan bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres.
Party Centrum Noord.
Nunc interdum nisi non ante bibendum facilisis.Vestibulum ullamcorper, tortor dictum semper adipiscing, dui mauris vestibulum turpis, at dignissim lectus erat eu nibh. Aenean sit amet laoreet mi.Praesent faucibus iaculis nulla, vel placerat dui commodo in. Fusce dignissim id diam ut imperdiet.
Zaalverhuur Baut Events Borrels feestjes evenementen en vergaderingen.
Zaal huren in Amsterdam. Voor jouw borrel, feest, vergadering of evenement. Zaalverhuur Daan 2019-03-27T1301320200.: Wil je een zaal huren in Amsterdam? De locaties BAUT, C en ZUID beschikken elk over een set unieke eigenschappen die tezamen aan ieders wensen kunnen voldoen.
Mirror Centre Body Mind centrum Home.
De Grotezaal al heel vaak gehuurd voor events van Jose Antonio Manchado met Mundo Armonia Holanda. Absoluut de fijnste ruimte die ik ken! Mirror" Centre heeft ons last minute heel erg uit de brand geholpen met hun zaalverhuur en zij zijn zeer gastvrij en behulpzaam." Ter Gouwstraat 3. 1093 JX Amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam Café-Restaurant Dauphine.
Cafe restaurant Dauphine is dan ook niet zomaar een adres voor zaalverhuur in Amsterdam, het is hét adres voor zaalverhuur in Amsterdam voor wie graag mensen verwelkomt in een chique en tegelijkertijd een toegankelijke gelegenheid. Voor kleine en grotere groepen.

Contacteer ons