Meer resultaten voor zaalverhuur amsterdam noord

zaalverhuur amsterdam noord
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
ZAALVERHUUR OMGEVING AMSTERDAM. Ben je op zoek naar een zaalverhuur in omgeving Amsterdam? Onze hoofdstad heeft met Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Weesp, Uithoorn en Amstelveen diverse steden in de omgeving die een onvergetelijk feestje kunnen hosten. Aalmeer ken je waarschijnlijk van de bloemenveiling.
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Of u nu op zoek bent naar een formele zaal in de omgeving van Amsterdam of juist naar een sfeervolle en landelijke locatie, bij Anna Haen bent u op de juiste plek voor verzorgde zaalverhuur. Amsterdam is voor de meeste locaties binnen afzienbare afstand.
Zaalverhuur DANSLAB Noord DANSLAB Noord.
Zaalverhuur DANSLAB Noord. Het is mogelijke om onze zaal te huren. De danszaal is ongeveer 120m2, heeft een zwevende dansvloer en beschikt tevens over spiegels en een geluidinstallatie. Voor huurprijzen en beschikbaarheid kunt u een mailtje sturen naar danslabnoord@gmail.com. Korte Papaverweg 14A.
Gymzalen in Amsterdam Gemeente Amsterdam.
Apollolaan 4 Du Midi bovenzaal. 1077 BA Amsterdam. 020 251 7707. Archangelweg 4 4e Gymnasium zaal 1. 1013 ZZ Amsterdam. 020 251 7707. Archangelweg 4 4e Gymnasium zaal 2. 1013 ZZ Amsterdam. 020 251 7707. Balistraat 79 Jan Pieterszoon Coen.
Bruiloft feestlocaties Noord Holland Huwelijk feest locaties Amsterdam Top Trouwlocaties.
Dé Amsterdamse trouwlocatie met een vakantiegevoel. Amsterdam 25 2000 7.500 10.000. Zoekresultaten: 1-25 van 129. 1 2 3 4 5 6 volgende. Top 10 Noord Holland. De meest bekeken locaties in Noord Holland in de afgelopen week. Finley het Witte Huis.
Casco De ruimte.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over grote producties van het Holland Festival, Eye Filmmuseum of Amsterdam Dance Event die bij elkaar al tienduizenden bezoekers naar Amsterdam Noord trokken. Met zwarte gordijnen rondom, grote productionele mogelijkheden en de goede akoestiek is het een perfect casco voor elke gewenste activiteit.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam.
Evenementenlocaties Amsterdam Noord-Holland Locaties.nl.
Veelzijdige locatie met spectaculair uitzicht over het IJ. Mijn favorieten Vergelijk nu Vergelijk. Amsterdam Noord Holland. Amsterdam Noord Holland. Vergaderlocaties Studios en Concertlocaties Kastelen, land en herenhuizen Evenementen terreinen Buitenlocaties Tenten Restaurants. Gerenoveerd Rijksmonument in het mooiste park van Nederland.
Noordwal Startpagina Facebook.
Moeder Met MS. Krijnen en Nooij. Plaatsen Amsterdam Evenementenplanner Noordwal. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Exclusieve high tea arrangementen en all inclusief zaalverhuur met decoratie en catering.
Bcdedriehoek.nl.
Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt. Daarnaast is er binnen het gebouw tijd en ruimte beschikbaar voor andere zaken.
Ruimte huren Huizen van de Wijk Stadsdeel Noord.
Wilt u een ruimte huren dan kunt u online een ruimte zoeken en reserveren m.b.v. Via onderstaande knop komt u terecht in het online reserveringssysteem waar u een gewenste ruimte kunt vinden en reserveren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het Huis van de Wijk Noord.
Diner, feest of borrel.
Door de vensters zien uw gasten vanuit de zaal een groep Californische zeeleeuwen langs zwemmen. Creëer de juiste sfeer voor uw evenement met de verlichting of vertel uw verhaal op de beeldschermen aan de wanden van de zaal. bekijk de Robbenzaal. In de Blauwe Sterrenzaal, gelegen op de bovenverdieping van het Noord Paviljoen, hield het bestuur van ARTIS sinds 1871 Koningklijke ontvangsten.

Contacteer ons