Resultaten voor zaal huren amsterdam oost

zaal huren amsterdam oost
Verhuur zalen Oosterparkkerk Amsterdam Oost.
Wilt u een zaal huren in Amsterdam? U kunt de kerk ook huren. Er zijn 2 zalen beschikbaar: de grote kerkzaal en een vergaderzaal. De grote kerkzaal is erg geschikt voor kerkdiensten, huwelijksbevestigingen, lezingen, presentaties, recepties, concerten en dergelijke. De kerk is door stadsdeel Oost van Amsterdam goedgekeurd als trouwlocatie.
Verhuur Buurthuis Archipel.
Verhuur archipeladmin 2018-06-05T1043430000.: Een ruimte huren in buurthuis Archipel? Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Verhuur van ruimtes in Buurthuis Archipel. Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten. verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Voor besloten bijeenkomsten, niet buurt-gerelateerde of commerciële activiteiten hanteren wij het standaardtarief. Voor activiteiten met een duidelijke sociale functie voor de buurt wordt een gereduceerd tarief berekend. De prijzen hebben betrekking op een dagdeel van 3 uur en zijn inclusief btw. Lees de richtlijnen voor verhuur. Vanwege het intensieve gebruik van Buurthuis Archipel is het nodig om tijdig ruimtes te reserveren. Neem daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren contact op. Gratis gebruik van ruimtes. Buurthuis Archipel is er in het bijzonder voor buurtbewoners, organisaties en bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt. Onze doelstelling is om aan zoveel mogelijk verschillende groepen een ruimte te bieden, waarbij we ook letten op een variatie aan activiteiten en doelgroepen. Wanneer activiteiten passen in wat stadsdeel Oost omschreven heeft als bijdragend aan de versterking van het sociaal domein VSD-criteria, dan wordt de ruimte voor een aantal uren zonder kosten beschikbaar gesteld.
Vergaderruimte Amsterdam Oost.
Gratis zaal Restaurant Mesken.
Gescheiden, aparte zaal. Goed vormgegeven met zeer comfortabele banken en tafels. Ruimte voor muziek, presentatie en showtafel. Tot 60 personen mogelijk. Eigen ingang en wc. Te reserveren vanaf 09.00 24.00 uur. Je betaalt alleen wat je eet en drinkt! Reserveren tot 140 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Restaurant Mesken is een gezellig restaurant in Amsterdam-oost. Wij bieden onze gasten de gelegenheid elke dag bij ons aan te schuiven voor de beste Turkse maaltijden in Amsterdam.
Villa Mattern vergaderzalen Amsterdam Oost.
Villa Mattern is een oase midden in Amsterdam. De vrijstaande bungalow biedt rust en ruimte en is daardoor de perfecte locatie voor vergaderingen, cursussen of brainstormsessies. U kunt zelf kiezen welke vergaderzaal of zalen u wilt huren en ook of u gebruik wilt maken van de cateringservice. In alle gevallen biedt Villa Mattern volstrekte privacy en betaalbaar maatwerk. Welke zaal u ook wilt gebruiken, u zult altijd de enige huurder in de villa zijn.
Zaalverhuur in Amsterdam Oost voor evenementen en vergaderingenBluebirds.
Een ontspannen unieke locatie in Amsterdam Oost voor optimale creativiteit. Een oplossing voor ieder budget en doelgroep. Een dagindeling op maat of volledige vrijheid in de invulling. Actieve of ontspannen event. Deskundige docenten voor aanvullende activiteiten! De extra activiteiten helpen bij.: Verlichten van klachten bij een hoge werkdruk. Verhogen van productiviteit en creativiteit. Terugdringen van ziekteverzuim. Betere werk privé balans. Onlangs hebben we een perslunch georganiseerd om pers en bloggers ons concept te laten zien. Met behulp van de Cook Teaser hebben we een perfecte healthy lunch geserveerd, die meer dan welkom was na de intensieve Superles. Voor de gelegenheid hebben we de kleine zaal omgetoverd tot een prachtige lunch plek.
Zaalverhuur Amsterdam Oost.
Van een huisgebakken cake met koffie en thee tot een diner met meerdere gangen. Omdat koken en bakken onze passie is, doen wij dat niet alleen voor groepen die de Krugerkamer huren. Elke eerste zondag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur Krugerkroissant.
Zaalverhuur in Amsterdam Oost Verhuur Accommodaties AmsterdamZaalverhuur in Amsterdam Oost Amsterdam.
Zaalverhuur in Amsterdam Oost Amsterdam. Het Mirror Centre heeft een ruim aanbod van diverse zalen die gehuurd kunnen worden voor evenementen, workshop en zakelijke doeleinden cursussen, lezingen, vergaderingen. Indien gewenst kan ercatering / borrel inclusief hapjes worden verzorgt. Een eigen catering behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het Mirrorcentre beschikt over professionele audio en videoapparatuur, lichtapparatuur, zodat u elke gewenste sfeer kunt creëren. Bovendien is er mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze WIFI hotspot. Er kan gekozen worden uit de zalen. Grote zaal 200m2.

Contacteer ons