Op zoek naar zaal huren amsterdam oost?

zaal huren amsterdam oost
Vergaderen in Amsterdam Hotel Casa Amsterdam.
Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen voor de rest. Ideaal voor boardmeetings, brainstormsessies, workshops en andere trainingen. Vraag een quote! Perfect voor een training, presentatie of vergadering. Vraag een quote! Een ruime, lichte zaal geschikt voor ieder event.
Exclusieve feestlocatie in Amsterdam BAUT Events.
Restaurant C in Amsterdam Oost biedt met Boven C een schitterende privé ruimte compleet met eigen bar, rookruimte, toiletten en garderobe. Deze moderne zaal biedt ruimte aan maximaal 120 mensen en is divers inzetbaar. Diageo World Class finalist en bar manager Timo Stemerdink kan in overleg een bijzonder arrangement aan cocktails voor je samenstellen, waarmee je jouw gasten zonder twijfel zal imponeren!
Informatie zalenverhuur Koningskerk Amsterdam.
Ik had mij voorgehouden: Ik moet mij beheersen en mijn tong voor zonde behoeden. Ieder mens moet zich haasten om te luisteren, maar traag zijn om te spreken, traag ook in het kwaad worden. Wie zijn wij. een zaal huren.
Sportzaal verhuur Sportschool American Fitness. Sportzaal verhuur Sportschool American Fitness.
Sportzaal verhuur In een gezellige eenvoudige sfeervolle sportschool in Amsterdam Oost, een ideale trainings ruimte voor diverse sporten. 100m2 Sportzaal voorzien van matten en materialen. per uur in de ochtend, middag en weekenden inclusief btw. Inclusief gebruik van trainingsmateriaal-fitness en geluidsinstallatie. balie van de sportschool. 100m2 zaal is geschikt voor klassikale training zoals verdedigingsporten, workshops, meetings enzovoort.
Verhuur.
Buurthulp Amsterdam Oost. Diaconie / pastoraat. Verhuur en gebruik. In 2011 is het Elthetocomplex grondig gerenoveerd. Het resultaat is een multifunctioneel gebouw, waarin tal van activiteiten plaatsvinden: uiteraard de wekelijkse kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten, zoals het avondgebed en het inloopspreekuur van Buurthulp Amsterdam-Oost en drie ochtenden in de week een spelinloop Re-play voor kleine kinderen en ouders. Ook is er wekelijks een buurtmaaltijd en elke maand een rommelmarkt. De grote zaal 165 m 2, waar op zondag de kerkdienst plaatsvindt, is op diverse manieren in te richten, zodat er voor iedere bijeenkomst een passende opstelling kan worden gemaakt.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl meetings.nl.
De zaal biedt ruimte aan zon 30 vergader of U-op. Bekijk details van De Federatie Aan Het IJ Amsterdam. Postjesweg 1, Amsterdam. In het hart van Amsterdam bevindt zich één van de oudste rijksmonumenten van de stad, de voormalige Edelsmeden-school: Het Sieraad. Na een uitgebreide restauratie is Het Sieraad als locatie af te huren voor alle denkbare events!
CREA cultureel studentencentrum cursussen, debat, café, theater, studioverhuur en meer.
Of ben je op zoek naar een theater of zaal voor je voorstelling/evenement? Huur een studio of een van de twee uitvoeringszalen! Ben je student aan de UvA of HvA en heb je samen met anderen plannen voor een eigen project? Doe dan een beroep op het CREA fonds! language no problem. presentatie panel discussie. CREA studio 1.21. jij sociale druk CREA studio 1.21 Nieuwe Achtergracht 170, 1018XJ Amsterdam.
Jungle Amsterdam.
Het samen toe werken naar een leefbare, rechtvaardige wereld, waarin de Jungle en alle andere waardevolle gebieden behouden blijven, dat is waar Jungle Amsterdam voor wil staan. Een ontmoetingsplaats voor mensen die vol energie en met creatieve ideeën een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin ruimte en respect is voor iedereen. Een centrum waar uitvoerders en geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en geïnformeerd worden over alle spannende nieuwe ontwikkelingen. Een plek voor de burger om te ervaren dat duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid alles behalve saai zijn, maar juist een aantrekkingskracht hebben op creatieve geesten, vernieuwende artiesten, intelligente mensen, studenten en iedereen die zich betrokken voelt bij het tot stand komen van een leefbare wereld. De Jungle draait op eigen kracht en daarvoor is natuurlijk ook geld nodig. Onze inkomsten komen met name uit de verhuur van ruimte en de verkoop van drankjes. Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam.
Vergaderruimte en Vergaderlocatie Amsterdam Deskbookers Deskbookers.
Koffie en thee zit bij de prijs inbegrepen en al onze huurders ontvangen daarbij ook nog eens een mooie korting op de duurzame winkelproducten! Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om de hele zaak af te huren. Neem contact met ons op om verschillende opties door te spreken. BIJ JP heeft allerlei verse producten om tijdens de vergadering van te genieten! Maak een keuze uit onze ruime selectie van ontbijt, lunch en borrel producten. Snel nog een flesje wijn of wat biertjes halen voor bij de borrel? Ook dat kan BIJ JP in de winkel. Willen jullie na de vergadering picknicken in het Westerpark of op de boot? BIJ JP weten we hoe dat moet! Wij leveren compleet gevulde picknickmanden om mee te nemen. Wij kunnen deze voor je samenstellen, maar je mag ook zelf kiezen wat je in je mand stopt bij ons in de winkel! Interesse om te ontspannen op de boot na een productieve dag BIJ JP? Onze boot ligt 300m van de winkel en heeft een capaciteit van 25 pax. Neem contact met ons op om de verschillende opties door te spreken. Oost Coaching Room. The Thinking Hut Oost Mauritskade 55c, 1092AD, Amsterdam.
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
Verjaardag vieren in Amsterdam? Huur een zaal bij Oost-West!
De ruimtes zijn ook los van elkaar te gebruiken en hebben dan een capaciteit tot 30 personen. Ook is het in overleg mogelijk om het restaurant als geheel af te huren. Komt u uit Amsterdam? Dan is Oost-West goed bereikbaar voor u.

Contacteer ons