Op zoek naar zaal huren amsterdam oost?

zaal huren amsterdam oost
Cursusruimte in Amsterdam huren.
Bekijk details van Park Plaza Victoria Amsterdam. Postillion Hotel Amsterdam Paul van Vlissingenstraat 8, Amsterdam. Postillion Convention Centre Amsterdam is het nieuwste Convention Centre van de hotelketen Postillion Hotels. Het Convention Centre beschikt over een grote plenaire zaal, diverse expositieruimten en 17 unieke zalen van verschillende afmetingen.
Verhuur.
Buurthulp Amsterdam Oost. Diaconie / pastoraat. Verhuur en gebruik. In 2011 is het Elthetocomplex grondig gerenoveerd. Het resultaat is een multifunctioneel gebouw, waarin tal van activiteiten plaatsvinden: uiteraard de wekelijkse kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten, zoals het avondgebed en het inloopspreekuur van Buurthulp Amsterdam-Oost en drie ochtenden in de week een spelinloop Re-play voor kleine kinderen en ouders. Ook is er wekelijks een buurtmaaltijd en elke maand een rommelmarkt. De grote zaal 165 m 2, waar op zondag de kerkdienst plaatsvindt, is op diverse manieren in te richten, zodat er voor iedere bijeenkomst een passende opstelling kan worden gemaakt.
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door 4 beoordelingen. DOC Doven Ontmoetingscentrum. 4 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. 06 december 2018. Jarenlange goede ervaringen. Consumpties: beperkt assortiment maar goed en zeer betaalbaar. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
De Springplank Amsterdam ruimteverhuur.
Wist u dat in de Springplank ruimtes te huur zijn? Ruimtes die geschikt zijn voor heel verschillende gelegenheden zoals ruimte voor een bijeenkomst of een vergadering. Of ruimte om trainingen of cursussen te geven. We hebben een prachtige sportzaal met tribune voor de fans.
Badhuis Javaplein De huiskamer van Amsterdam Oost.
DE HUISKAMER VAN OOST. WELKOM BIJ HET BADHUIS. Voor het verorberen van een lunch, een diner, een kopje koffie of een borrel. bij Het Badhuis zit je goed. Binnen in het gezellige café en restaurant of buiten op het terras of op de patio.
Amsterdam 2019 met fotos: Top 20 Amsterdam feestlocaties, feestzaal, zalenverhuur en trouwlocaties Feestjegeven.
Bereikbaar per boot 66 Bereikbaar per openbaar vervoer 207 Nabij luchthaven 35 Nabij snelweg 180. Catering in overleg 146 Kaart. TOBACCO Theater Amsterdam. Amsterdam 0.2 km 450 personen. Amsterdam 0.3 km 250 personen. Amsterdam 0.5 km 650 personen. BOOT10 partyschepen Amsterdam.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
In deze aftermovie van een evenement in Q-Factory is goed te zien wat onder andere mogelijk is in onze zaal en in het pand. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam.
cbk amsterdam zaalverhuur.
Ruimte huren in CBK Amsterdam. CBK Amsterdam is een ontmoetingsplaats waar hedendaagse beeldende kunst centraal staat. CBK Amsterdam initieert en faciliteert activiteiten voor een breed publiek en werkt samen met organisaties, scholen en kunstenaars om kunst toegankelijk te maken. CBK Amsterdam krijgt vaak vragen over de mogelijkheden tot gebruik en huur van de ruimte.
Huur: USC.
Bij het USC kun je zalen huren in alle soorten en maten, op meerdere locaties en voor allerlei gelegenheden. In alle Universum-zalen is gratis wi-fi. Kies jouw zaal hieronder en vraag een offerte aan bij onze afdeling zaalreservering: Bart, Lydia en Simon. Voor onze leden zijn er speciale last minute tarieven. Op alle verhuur zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 0 200 m. 200 500 m. 50 150 m. 500 1500 m2. tot 50 m. Amstelcampus sport fitness. USC Body Mind. Aanvragen offerte Aanvragen offerte last minute Amstelcampus café Amstelcampus gymzaal Amstelcampus sporthal Amstelcampus studio ASC studio ClubWest aerobicszaal ClubWest Body Mindstudio ClubWest spinningzaal ClubWest vergaderruimte De Komeet @Oerknal Kids Universum 1 dansstudio Universum 2 dansstudio Universum 3 kleine studio Universum beachvolleybalveld Universum boulderhal Universum dojo Universum eetcafé Oerknal Universum fitness-studio Universum gymzaal Universum klimhal Universum sporthal 1 Universum sporthal 2 Universum squashbanen USC Body Mind zaal USC Tennis padelbanen USC Tennis tennisbanen Contact. Science Park 306. 1098 XH Amsterdam.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Verhuur Buurthuis Archipel.
Verhuur archipeladmin 2018-06-05T1043430000.: Een ruimte huren in buurthuis Archipel? Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Verhuur van ruimtes in Buurthuis Archipel. Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten. verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Voor besloten bijeenkomsten, niet buurt-gerelateerde of commerciële activiteiten hanteren wij het standaardtarief. Voor activiteiten met een duidelijke sociale functie voor de buurt wordt een gereduceerd tarief berekend. De prijzen hebben betrekking op een dagdeel van 3 uur en zijn inclusief btw. Lees de richtlijnen voor verhuur. Vanwege het intensieve gebruik van Buurthuis Archipel is het nodig om tijdig ruimtes te reserveren. Neem daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren contact op. Gratis gebruik van ruimtes. Buurthuis Archipel is er in het bijzonder voor buurtbewoners, organisaties en bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt. Onze doelstelling is om aan zoveel mogelijk verschillende groepen een ruimte te bieden, waarbij we ook letten op een variatie aan activiteiten en doelgroepen. Wanneer activiteiten passen in wat stadsdeel Oost omschreven heeft als bijdragend aan de versterking van het sociaal domein VSD-criteria, dan wordt de ruimte voor een aantal uren zonder kosten beschikbaar gesteld.

Contacteer ons