Resultaten voor zaal huren amsterdam oost

zaal huren amsterdam oost
Beehive Multifunctionele Ruimtes in Amsterdam IJburg.
Direct voor de deur kun je parkeren en winkelcentrum IJburg bevindt zich op loopafstand. Onze werkplekken kun je per dag of per maand huren en beschikken over WiFi. Per dag of per maand te huren. Een leuke impressie van vier minuutjes! IJburglaan 456, 1086ZJ Amsterdam.
Je feest bij Stayokay Stayokay.
Stayokay Amsterdam Oost. Stayokay Bergen op Zoom. Stayokay Den Haag. Stayokay Utrecht Bunnik. Stayokay Utrecht Centrum. Over Stayokay Werken bij Stayokay Duurzaamheid Internationaal Stay4all iedereen op schoolkamp Kortingskaart Boeking annuleren Betaalmogelijkheden. Meld je aan. Meld je aan voor de Stayokay nieuwsbrief en profiteer van 10% korting op je volgende boeking, exclusieve acties, tips en inspiratie!
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
In deze aftermovie van een evenement in Q-Factory is goed te zien wat onder andere mogelijk is in onze zaal en in het pand. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam.
Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Russische sekte wacht op einde van de wereld. Lijst voorspellingen van het einde van de wereld. Voorbereid op einde van de wereld. goedkoop restaurant amsterdam keuken piano kinderfeest zaalhuur zaalverhuur low budget hire location zaal huren feestruimte buurthuis vergaderruimte piano kinderfeest buurthuis prijs locatie huren.
De 10 beste restaurants met privéruimte in Amsterdam.
Hotels in de buurt van Centraal Station. Hotels in de buurt van De Dam. Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Alle restaurants in Amsterdam.
Zaal huren Amsterdam Strandzuid Amsterdam Events en Restaurant.
Wilt u een zaal huren in Amsterdam? Dan is Strandzuid een prachtige locatie. Voor een gezellige en ongedwongen bijeenkomst kunt u uitstekend op deze locatie terecht. Wilt u een zaaltje huren in Amsterdam voor een evenement voor een kleine groep of juist een grote groep?
cbk amsterdam zaalverhuur.
Ruimte huren in CBK Amsterdam. CBK Amsterdam is een ontmoetingsplaats waar hedendaagse beeldende kunst centraal staat. CBK Amsterdam initieert en faciliteert activiteiten voor een breed publiek en werkt samen met organisaties, scholen en kunstenaars om kunst toegankelijk te maken. CBK Amsterdam krijgt vaak vragen over de mogelijkheden tot gebruik en huur van de ruimte.
Vergaderen in Amsterdam Hotel Casa Amsterdam.
Laat ons weten wat je wilt en wij zorgen voor de rest. Ideaal voor boardmeetings, brainstormsessies, workshops en andere trainingen. Vraag een quote! Perfect voor een training, presentatie of vergadering. Vraag een quote! Een ruime, lichte zaal geschikt voor ieder event.
Scouting Oost 1 Amsterdam.
Scouting Oost 1. Doe uw online aankopen via sponsorkliks.nl en steun zo gratis Scouting Oost 1 bij een van de grote webwinkels. Klik hier en ga direct naar de pagina van Scouting Oost 1! Scouting Oost 1. 1098 SL Amsterdam.
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Podium voor Ongehoord Geluid. Over Zaal 100. Hall of Fame. Veel gestelde vragen. 100 De Wittenstraat Amsterdam. Expo van de maand. De mythologische wereld van Dilip Nankoe. schilderijen in acryl. Frankfurter Polka Trio. Marta Arpini Marta Warelis Eric Boeren Frank Rosaly.
DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Mogelijkheid om een een podium naar wens in te stellen qua grootte te creëren. Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren. Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven. Desmet Studio's' Amsterdam.
Zaalverhuur Amsterdam Museum.
Samen vertellen we het verhaal van Amsterdam. Kijk rond, laat je verrassen en doe mee. Het verhaal in 2 musea. Vanaf 13 oktober te zien in Amsterdam Museum en Museum het Rembrandthuis. Hart van Amsterdam. Geheugen van Oost. Geheugen van West.

Contacteer ons