Op zoek naar partyschip?

partyschip
Partyboot / partyschip huren? Alle partyboten op een rijtje! Partycharter.
Standaard ligplaats: Amsterdam. Aantal personen: 40 tot 200 personen. Zilvermeeuw 4 Partyboot niet meer in de vaart. Standaard ligplaats: Biesbosch. Aantal personen: 25 tot 100 personen. Viking Partyschip niet meer in de vaart. Standaard ligplaats: Vecht. Aantal personen: 10 tot 50 personen.
Rederij Fortuna Rondvaarten, moonlightcruises en bedrijfsfeesten Welkom bij Rederij Fortuna in Spijkenisse.
Dan kunt u dat doen aan boord van ons sfeervolle partyschip Marlina. Want de heerlijke sensatie van varen geeft een extra glans aan elke feestelijke gebeurtenis. Download het vaarschema 2018 hier. Voor ieder wat wils. Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip.
Boottochten Rondvaarten Feesten Waterfeesten.nl.
Met 2 partyschepen, de Domani 120 personen en de Columbus 250 personen, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw gelegenheid op het water! U kunt bij ons terecht voor wat u maar te vieren of te varen heeft, met onze partyschepen is nagenoeg alles mogelijk.
Partyschip Rotterdam: Grace Kelly Yacht Experience.
Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip in Rotterdam een imposante verschijning aan elke kade. Vanuit haar thuishaven in Rotterdam beschikt het luxe Partyschip te Rotterdam over meer dan 150 mogelijke opstapplaatsen en is dit partychip inzetbaar in heel Nederland.
100 partyboten op één adres: Partycharter, merkbaar de beste!
Hoe organiseer ik een evenement op een partyboot? Heel eenvoudig in 3 stappen: u kiest eerst een partyschip, vervolgens geeft u aan wat u ongeveer voor plannen heeft met de partyboot en tot slot vraagt u een offerte aan voor het gewenste programma op het gewenste partyschip.
REDERIJ PARTYSCHIP DIANE.
Heerlijk eten en drinken, een echt aparte ambiance: bij Hans en Joke Malegiannakis van Rederij Diane bent u hiervoor al veertien jaar aan het goede adres. De meerwaarde van een evenement op het Partyschip Diane zit niet alleen in de ontspannen sfeer, het vriendelijke personeel en de heerlijke catering, tijdens het varen zien uw gasten ook constant het uitzicht veranderen.
Partyschepen van De Zilvermeeuw.
Partyschip Z8; duurzaam partyschip voor 50 tot 175 personen. Partyschip Zilvermeeuw 2; 275 overdekte zitplaatsen. Partyschip Zilvermeeuw 3; max. Partyschip Zilvermeeuw 5; 125 overdekte zitplaatsen. Partyschip Zilvermeeuw 6; max. Partyschip Catharinaplaat; voor grote evenementen. Zuidwaard; open fluisterboot in de Biesbosch.
Partyship Giethoorn Partyship Giethoorn.
Het 36 meter lange Partyschip Giethoorn is een luxe accomodatie, die ruimte biedt aan groepen van 20 tot 200 personen. Het schip vaart sinds 1995 over de ruime wateren van Noord en West-Overijssel. Naast mooie binnen salons kunt u ook genieten van het ruime buitendek. Geen feest is hetzelfde, maar op Partyschip Giethoorn zijn de variaties echt grenzeloos.
Voor elk evenement het juiste partyschip! Arena.
Of het nu gaat om een zakelijk evenement, bedrijfsfeest, jubileum of privéfeest zoals een huwelijk: wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0182-386854 en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw evenement aan boord van een partyschip.
Gezellig, uniek en onvergetelijk. En. eindeloze mogelijkheden Het Party Schip.
Partyboot Hét PartySchip is een leuk en oergezellig schip. Het is geschikt voor zowel kleine groepjes vanaf 10 à 15 personen tot aan grotere groepen van 80 à 100 personen. We hebben messcherpe aanbiedingen! Van Low-budget tot Het-kan-niet-op Aan boord van Hét PartySchip kan het allemaal.

Contacteer ons