Op zoek naar kleine zaal huren amsterdam?

kleine zaal huren amsterdam
Buurtruimte verhuur.
Brede School de Springplank ligt in de wijk Bos en Lommer tussen de Hoofdweg en de A10. Het gebouw is in 2013 volledig verbouwd in de oorspronkelijke stijl van architect Van Eesteren. In het gebouw zijn allerlei ruimtes te huur voor verschillende activiteiten.
Zaalverhuur Syriana.
Borg is 250, per zaal. Totaalbedrag moet voor aanvang voldaan worden. Het is verboden om een Band van meer dan 3 leden mee te nemen. Meer informatie en de reglementen voor het verhuur van de bovenstaande zalen kunt u terug vinden in het verhuurreglement van Syriana.
Home Stadsboerderij Osdorp.
Bij de Stadsboerderij kun je een buurtmoestuintje huren. Ook kunnen buurtbewoners die geen eigen moestuintje hebben, heerlijk hun handen in de aarde steken in de gezamenlijke moestuin van de boerderij. En natuurlijk is er de kindertuin: 50 kinderen kunnen groenten en bloemen verbouwen in hun eigen tuintje! In de schuur staat gereedschap dat iedereen mag gebruiken om te tuinieren. In de keuken kan dat wat in de moestuin wordt verbouwd, worden verwerkt tot de heerlijkste maaltijden. In onze theetuin worden de groenten en kruiden uit de tuin en onze eigen eieren verkocht. Aangevuld met kleine plantjes.
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Een zaal huren in Amsterdam of directe omgeving doet u bij Anna Haen. Door onze ruime keuze aan zalen met elk een unieke uitstraling en verschillende mogelijkheden kan Anna Haen u altijd zaalhuur in Amsterdam en omgeving aanbieden die aan uw wensen voldoet.
DHZ Zaalverhuur.
Over de zaal. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
Verhuur Volta Podium Popschool Workshops.
Geschikt voor/bijzonderheden: Cursussen, workshops kleine groepen, vergaderingen, met name overdag. Voor commerciële doeleinden gelden andere prijzen. Informatie en boekingen: Je kunt het beste een mail sturen naar volta@ijdockzz.nl., Jorn van Heesch locatiecoördinator. 1013 RR Amsterdam. tel.nr: 020 682 64 29.
Bcdedriehoek.nl.
Zaal Verhuur Toggle Dropdown. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! In het hart van Noord. Wij" willen deze geweldige plek in de buurt laten opbloeien tot een ontmoetingsplek voor iedereen." In het zonnetje gezet.
Zaalverhuur De Nieuwe Yogaschool De Nieuwe Yogaschool.
Op zoek naar een bijzondere locatie in hartje Amsterdam? De Nieuwe Yogaschool biedt naast haar eigen programmering diverse mogelijkheden voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten. Wij openen graag onze deuren voor evenementen die binnen de filosofie van de Nieuwe Yogaschool passen.
Zaal huren in Diemen Theater de Omval. Facebook. RSS. Twitter.
Zaal 2.2 is zeer geschikt voor vergaderingen, cursussen en kleine feestelijke bijeenkomsten. Max 28 pers, 50m2, tarief: 18, per uur ex. In het weekend hanteren we een weekendtarief a 40, p.u. Zaal 2.3 is zeer geschikt voor vergaderingen, cursussen en kleine feestelijke bijeenkomsten.
Feestlocatie Huren in Amsterdam? Makkelijk en snel geregeld!
Feestlocatie huren in Amsterdam via Zaaltjeboeken.nl. Geef je binnenkort een feest en ben wil je een feestzaal of feestlocatie huren in Amsterdam? Dan ben je bij Zaaltjeboeken.nl aan het juiste adres. Op onze site vind je een groot aanbod feestlocaties voor groepen van groot tot klein.
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door 4 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Contacteer ons