Resultaten voor kleine zaal huren amsterdam

kleine zaal huren amsterdam
Zalen en ruimtes voor privé of zakelijk gebruik Loetje Zalen.
Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, een team-dag of besloten diner. Naar Loetje Breukelen. Loetje Gorssel beschikt over prachtige zalen die voor elke gelegenheid beschikbaar zijn.
zaalhuur CREA cultureel studentencentrum.
CREA cultureel studentencentrum zaalhuur. Wil je graag meer pianospelen, dansen zonder dat er iemand meekijkt of zingen zonder dat je huisgenoten gaan klagen? Huur een studio! Het aanbod aan studios is ruim; van grote dansstudios met spiegels tot kleine studios met een piano.
Zaal huren in Diemen Theater de Omval. Facebook. RSS. Twitter.
Zaal 2.3 is zeer geschikt voor vergaderingen, cursussen en kleine feestelijke bijeenkomsten. Max 28 pers, 50m2, tarief: 2232, per uur ex. In het weekend hanteren we een weekendtarief a 4250, p.u. Zaal 2.4 is zeer geschikt voor kleine professionele bijeenkomsten.
Verhuur Tolhuistuin.
Een ruime zaal, die uitkijkt over de Tuin. De Tuinzaal is los te huur of in combinatie met aangrenzende ruimtes. Lees verder over de Tuinzaal. In de Tuin staat het knusse houten Tuinhuis. In Tuinhuis is een bar en op aanvraag technische apparatuur aanwezig. Lees meer over het Tuinhuis. Of u nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie: de THT-kamer met uitzicht over het IJ, de rustige, lichte vergaderzaal Boardroom. We hebben verschillende kleinere ruimtes beschikbaar perfect voor meetings en brainstorms. Lees verder over de kleine zalen.
Het Ketelhuis huren Ketelhuis.
Over Het Ketelhuis. Het Ketelhuis huren. Alles in huis voor een bijzonder event. Op zoek naar een bijzondere locatie voor een filmpremière of productpresentatie? Of wilt u een congres, een vergadering of gewoon een feestje organiseren? Het Ketelhuis heeft met drie filmzalen, vele technische faciliteiten, een sfeervol industrieel café en een veelzijdige catering alles in huis voor een bijzonder event. Zowel zakelijk als particulier. En voor zowel kleine als grote gezelschappen. Gezien de ligging van Het Ketelhuis is het ook mogelijk om andere, nabijgelegen industriële ruimtes van de Westergasfabriek bij uw event te betrekken. We hebben veel ervaring met uiteenlopende events en denken graag met u mee over de beste aanpak. Vele bedrijven en organisaties gingen u reeds voor, waaronder VPRO, VARA/BNN, RTL, KPN, Google, ING, Heineken, Gemeente Amsterdam, Vice, Vimeo, New York Pizza, Sony, Nike, Scotch Soda, Roze Filmdagen, Cinekid, Unseen en het Holland Festival.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Voor zowel kleinschalige ontmoetingen als voor grote evenementen heeft Zaalverhuur The Royal een geschikte ruimte. Zaalverhuur The Royal; de idea. Welkom bij The Royal Zaalverhuur. Bent u op zoek naar een mooie zaal om iets te vieren? Dan bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres.
Zaal huren Amsterdam Zuidpool.
Zuidpool zaalverhuur Amsterdam: een unieke belevenis. Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om een zaal te huren in Amsterdam. Wat maakt Zuidpool dan zo uniek? Allereerst is het mogelijk onze zalen aan elkaar toe te voegen zodat uw meer ruimte heeft voor uw evenement.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.
Zalenverhuur Buurthuis de wachter.
Previous slide Next slide. Grote zaal 84 m2. Speel zaal 100 m2. Grote zaal gymzaal 184 m2. Vergaderruimte 45 m2. Kleine vergaderruimte 20 m2. Beamer los bij te huren. Previous slide Next slide. In De Wachter bieden wij ruimten aan voor verhuur.
Verhuur DE RUIMTE.
Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen. Ons zaaltje biedt plaats aan tot 25 personen in een vergaderopstelling en tot 37 personen voor een diner of een feestje.
Een goedkope zaal huren in Amsterdam Oud Zuid? YEP.
Wilt u een leuke goedkope zaal huren voor een vergadering, borrel, diner, workshop, presentatie of gewoon een feestje? Huur dan de Gravin. Onze sfeervolle zaal is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de kop van het Vondelpark. Door haar vierkante open ruimte biedt de zaal tal van mogelijkheden. Dit voor zowel grote als kleine groepen.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren. Ben je op zoek naar een goedkope zaal? Veel locaties op deze website bieden zalen aan op basis van zelfverzorging, zodat je heel goedkoop een zaal kunt huren.

Contacteer ons