Resultaten voor kleine zaal huren amsterdam

kleine zaal huren amsterdam
Zaal huren? Feest geven? Eindhovense Studentenvereniging Demos.
Wanneer je interesse hebt kan je altijd bellen of langskomen. Wij kunnen dan alle vragen beantwoorden en de beschikbaarheid van onze zalen bekijken. We zijn telefonisch te bereiken op 040-2431993, maar langskomen mag ook op onze sociëteit De Keizer Keizersgracht 17.
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
In deze aftermovie van een evenement in Q-Factory is goed te zien wat onder andere mogelijk is in onze zaal en in het pand. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Klik hier voor het Privacy Statement van Q-Factory. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam.
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.
Zaalverhuur Eindhoven Zaal huren Locaties.nl.
Zalen in Eindhoven voor feesten, recepties en borrels vindt u op Locaties.nl. Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest in Eindhoven en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden.
tot 50 personen in Amsterdam zaalverhuur-info.nl.
Voor 12 tot 30a40 personen afhankelijk van de soort bijeenkomst. Wijkhuis De Steeg Nieuwegein. Welkom bij Wijkhuis De Steeg Bij Wijkhuis De Steeg kunt u een zaal huren voor vergaderingen, presentaties of andere activiteiten. Het wijkhuis beschikt over 4 zalen die.
Kleine Zaal concertgebouw.nl.
Mini-serie A: Filmklassiekers 06/10/2018. Sinfonia Rotterdam De Klassieke Schatkamer. Amsterdam Piano Series. Polo de Haas Serie. Pieter Jan Leusink. Meesters op de gitaar. Meesters op de gitaar. Borodin Kwartet: Sjostakovitsj. Strijkkwartetten op donderdag. Strijkkwartetten op zaterdag. Strijkkwartetten op woensdag. Kleine Zaal Melange.
Rode Zaal Brakke Grond.
De zaal heeft een parketvloer, een verplaatsbare tribune en balkons aan drie zijden met sfeervolle loges. De Rode Zaal is ook een officiële trouwlocatie in Amsterdam. De kale huurprijs bedraagt 450, plus 250 per dagdeel ex. De richtprijs voor een gemiddeld programma incl.
Babyshower Amsterdam Zaal Huren voor uw Feest Flavour Town.
Kom langs in het complex van World of Food in Amsterdam of bel naar 06 857 770 07. U parkeert gratis op ons eigen terrein of in de parkeergarage en vanaf het treinstation Bijlmer ArenA rijden er verschillende bussen. Goedkope zaalverhuur Amsterdam.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
Home Stadsboerderij Osdorp.
Bij de Stadsboerderij kun je een buurtmoestuintje huren. Ook kunnen buurtbewoners die geen eigen moestuintje hebben, heerlijk hun handen in de aarde steken in de gezamenlijke moestuin van de boerderij. En natuurlijk is er de kindertuin: 50 kinderen kunnen groenten en bloemen verbouwen in hun eigen tuintje! In de schuur staat gereedschap dat iedereen mag gebruiken om te tuinieren. In de keuken kan dat wat in de moestuin wordt verbouwd, worden verwerkt tot de heerlijkste maaltijden. In onze theetuin worden de groenten en kruiden uit de tuin en onze eigen eieren verkocht. Aangevuld met kleine plantjes.
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Zo kunt u in Amsterdam een zaal huren bij hotels, discotheken, clubs, activiteitencentra, restaurants, musea, cafe's, theaters en nog veel meer. Informatie over een zaal huren in Amsterdam. Heeft u een passende zaal of locatie gevonden die u wilt huren in Amsterdam?
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Afzeggen tot 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 80% van de huurprijs en 100% van de borg. Afzeggen minder dan 3 dagen voor de verhuurdatum: terugbetaling 75% van de huurprijs en 100% van de borg. zaalverhuur amsterdam, goedkope vergaderruimte, zaalhuur amsterdam, zaal met piano.

Contacteer ons