Meer resultaten voor gala locaties amsterdam

gala locaties amsterdam
Westerliefde.
De WesterLiefde is een bekende locatie voor feestend Amsterdam. Vaak wordt de ruimte gecombineerd met de WesterUnie en het Transformatorhuis. Als erkend trouwlocatie is de WesterLiefde een prachtige, industriële locatie om elkaar tot in de eeuwigheid de belofte te doen.
Studentengala locaties in heel Nederland.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij BOOT10 kan je een gala helemaal invullen zoals jij dat wilt. Alles kan, alles mag en groepen tot 700 personen zijn voor ons geen probleem. Ga voor chique met een uitgebreid meergangendiner, of maak er een waanzinnig dansfeest van waarbij onze DJ de beste danshits op zijn draaitafel tovert. En het mooie is, op het water kan het volume net een tandje hoger. Geen klagende buren, maar wel gratis een prachtig uitzicht! Galalocaties voor studenten in heel Nederland. BOOT10 heeft 8 waanzinnige partyschepen op verschillende locaties in Nederland. De schepen hebben een verrassend fris en moderne uitstraling en zijn daarmee zeer geschikt als locatie voor jullie studentengala en/of diner! Opstappen kan in alle populaire studentensteden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Utrecht, maar ook daarbuiten varen we.
TOBACCO Theater Amsterdam Tobacco Theater Amsterdam.
TOBACCO Theater Amsterdam. Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af! Negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers en altijd op weg naar nieuwe avonturen met onze hooggeëerde gasten.
Evenement organiseren melden of vergunning aanvragen Gemeente Amsterdam.
Er staan regels in op het gebied van energie, water, afval, mobiliteit en communicatie bij evenementen. Zie ter inspiratie voor het organiseren van een duurzaam evenement: duurzame-evenementen020.nl. De gemeente Amsterdam biedt organisatoren in 2017 en 2018 een gratis energiescan aan.
Taets, Evenementenlocatie Amsterdam Zaanstad.
Spectaculaire ruimtelijke en historische evenementenlocatie voor zakelijke als privé events: van vergaderingen tot grote bijeenkomsten en feesten. Hemkade 18 Hembrugterrein. 1506 PR Amsterdam Zaandam. Tel: 31 020 788 2600. Fax: 31 020 655 4361. evenementenlocatie, beurslocatie, Amsterdam, congreslocatie, vergaderruimte, feestlocatie, dinerlocatie, Zaandam, catering, zaalverhuur. Verhuur van locaties.:
Het Portiershuisje Bijzondere Locaties Amsterdam.
Onze interesse voor bijzondere locaties in Amsterdam heeft ons een kennis gegeven die wij graag delen. Waaronder deze vier schitterende locaties. Die zich allen kenmerken door een uniek pand, ligging, professionaliteit in service, persoonlijke aanpak en liefde voor de stad. Bijzondere Locaties Amsterdam is meer dan deze vier locaties.
Feesten bij Utrecht-Bunnik Stayokay.
Multifunctionele zalen, groot terras, 138 slaapplaatsen 23 kamers. Veel activiteiten in de omgeving: van fietstocht over de landgoederen tot gps-tocht of natuurwandeling met een gids. Een top trouwlocatie in het groen! Geef je trouwfeest bij Utrecht-Bunnik. Ridderhofstad Rhijnauwen is een officiële trouwlocatie.
Zaalverhuur Utrecht Feestlocatie nodig?
Deze sfeervol ingerichte zaal is de ideale locatie voor een gezellige borrel of een feest. Combinatie zalen max. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende zalen met elkaar te combineren. Middels onze drie verschillende zalen kunnen wij aan alle soorten feesten en evenementen een decor bieden.
De Koepelkerk Amsterdam.
De monumentale sfeer, de hightech faciliteiten zoals videoconferencing, state-of-the-art lichtshows, de ruime keuze in presentatie, entertainment en decoratie, de gunstige ligging en de uiterst verfijnde cateringconcepten staan garant voor inspirerende evenementen. Of u nu op zoek bent naar een unieke locatie om met een klein gezelschap te vergaderen of naar een ruimte waar u uw klanten en relaties stijlvol in gala kunt ontvangen, het Renaissance Amsterdam Hotel faciliteert het graag.
Home Boompjes Rotterdam.
In het voorjaar van 2016 opent Boompjes haar deuren. Het prachtige glazen pand, ontworpen door het befaamde architectenburo Mecanoo, was in 1989 zijn tijd ver vooruit en wordt nu getransformeerd tot evenementenlocatie. Deze locatie leent zich uitstekend voor al uw feesten, partijen en evenementen.
Evenementenlocatie vlakbij Amsterdam Gooiland.
Maar waarom zou u kiezen voor een evenementenlocatie in Amsterdam als het ook in Hilversum kan, de stad die genoeg ruimte heeft, niet druk is, centraal in het land ligt en prijsbewust is. Evenementenlocatie Gooiland heeft vele voordelen. Op deze pagina zetten we de voordelen voor u op een rijtje. Heb je vragen of hulp nodig? Philip staat je graag te woord! 035-744 01 15. UNIEKE MONUMENTALE RUIMTE. GEÏNTERESSEERD IN HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT BIJ GOOILAND? Bel me terug. Centraal gelegen in het land. Gooiland: centraler en beter bereikbaar kan haast niet. In het midden van het land met een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Centraal station Hilversum ligt op loopafstand en is makkelijk te bereiken vanuit alle regios. Evenementenlocatie Gooiland is ook goed bereikbaar met de auto en heeft een eigen parkeergarage op 100 meter afstand. Vermijd vertragingen door overvolle treinstations of drukke autowegen in de stad en kom naar Hilversum, net zo makkelijk, maar net iets sneller! Locaties met een uniek verhaal, rijke geschiedenis of opvallende stijl worden steeds belangrijker voor opdrachtgevers.
Amsterdam 2019 met fotos: Top 20 Amsterdam feestlocaties, feestzaal, zalenverhuur en trouwlocaties Feestjegeven.
Amsterdam 4.1 km 2000 personen. InterContinental Amstel Amsterdam. Amsterdam 4.2 km 350 personen. Amsterdam 4.7 km 450 personen. Helden Cafe Brasserie. Amsterdam 5.0 km 200 personen. Borchland, the place to B. Amsterdam 6.4 km 2500 personen. 1 20 van de 200 gevonden locaties.

Contacteer ons