Op zoek naar cafe afhuren amsterdam?

cafe afhuren amsterdam
SKYY Bar Amsterdam WestCord Hotels.
De keuken van de SKYY Bar is uitsluitend op vrijdag en zaterdag voor à la carte geopend. Voor groepsaanvragen zal de keuken uiteraard ook open gaan. Cocktailbar SKYY Bar is dagelijks geopend, tevens af te huren voor een informele borrel, meeting of besloten diner. Ga naar de website van SKYY Bar Amsterdam.
Home Casablanca.
Casablanca karaoke bar. Tegenwoordig is Casablanca de karaoke bar van Amsterdam en omstreken. Van maandag tot en met zaterdag is er altijd dansen en zingenkaraoke. Als er een band speelt dan begint de karaoke na de band en anders begint de karaoke om 2000.
Dante Kitchen Bar.
Amstelhaven Bar Restaurant Amsterdam.
Bar Restaurant Amstelhaven is met het grootste vlonderterras van Amsterdam een unieke plek om in de zomer te genieten van de ondergaande zon en aan te meren met de boot voor lunch, diner en een borrel. In de winter dient u echter wel van te voren te reserveren voor lunch als diner.
Lion Noir Bar Restaurant in the center of Amsterdam.
CREA cultureel studentencentrum cursussen, debat, café, theater, studioverhuur en meer.
Dit kinderprogramma is bedoeld om de muzikanten van morgen te inspireren, vandaar het jubileumthema, DaCapo vanaf het begin! Het concert is op zaterdagmiddag 30 maart van 1500: 1600: uur in de Dominicuskerk. Zaterdag 1500: 1600.: Spuistraat 12, 1012 TS Amsterdam.
Zaal 100 Podium voor Ongehoord Geluid.
Off Amsterdam presenteert.: de overdreven binnen editie! Felicity Provan Anne la Berge Nora Mulder Tristan Renfrow. Oudste workshoporkest ter wereld! meedoen 5 luisteren gratis. Aaron Lumley Uldis Vitols Frank Rosaly Henk Zwerver Jasper Stadhouders. Oudste workshoporkest ter wereld! meedoen 5 luisteren gratis.
Instock restaurant Amsterdam.
Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. Afhuren of meer informatie? Bel 31630511046 of mail events@instock.nl. Waar dan precies? Czaar Peterstraat 21. 1018 NW, Amsterdam. 31 020 363 5765. Parkeer in de buurt of bij parkeergarage Oostenburgereiland.
Oosterbar.
It is a space for musical experimentation where the best music from around the globe is mixed, clashed and brought to life by the freshest DJs and auditory masterminds. Find us on the lower ground floor of Generator Hostels and bring your dancing shoes your night is about to become epic. Mauritskade 57, 1092 AD, Amsterdam, Netherlands.
Bar Paul.
Een bar met drie verdiepingen en een heerlijk terras. Paul is iedere dag vanaf vier uur in de middag open, doordeweeks tot drie uur in de nacht, in het weekend zelfs tot vier! Bar Paul is een moderne bruine kroeg.
HOME.
Café Hesp is gesitueerd in een typisch 19e eeuws pand, direct aan de Amstel tussen de Magere en de Berlagebrug. Het prachtige uitzicht over de Amstel maakt het heerlijk vertoeven op ons terras, je waant je haast op de boulevard van een Zuid-Franse stad. Kortom een plek om eens lekker onderuit te zakken met een hapje en een drankje. Kom werken bij Hesp! We zijn op zoek naar. HESP Cafe en Restaurant Weesperzijde 130-131. 1091 ER Amsterdam.
Cafevanleeuwen Just another WordPress site.
Het hele menu. Het menu van Cafe van Leeuwen. What People are Saying. A Great Find. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta. Fabulous food flawless service. Nunc molestie eros nec eros auctor, a dapibus diam iaculis. Aliquam erat volutpat. Another successful experience. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta. Nunc molestie eros nec eros auctor, a dapibus diam iaculis. Aliquam erat volutpat. voor de beste feesten. De bovenzaal huren. Onze bovenzaal kunt u afhuren voor evenementen, verjaardagen, borrels, etc. De bovenzaal is volledig afgesloten van de rest van het restaurant. Het afhuren kan in combinatie met onbeperkt drank en/of hapjes naar keuze. Bel voor meer informatie. van alles wat. Sinds mei 2001 zit in een van de leukste straten van Amsterdam, de Utrechtsestraat, Café van Leeuwen.

Contacteer ons