Zoeken naar cafe afhuren amsterdam

cafe afhuren amsterdam
De Ruyschkamer Uw huiskamercafé in Amsterdam.
Welkom bij de Ruyschkamer. Hoi, welkom bij de Ruyschkamer, de gezelligste huiskamer en het best bewaarde geheim van Amsterdam Oost! De Ruyschkamer is meer dan een café. Een beleving die elke keer weer anders aanvoelt terwijl de service en kwaliteit hetzelfde blijven.
Ruimtes Café de Jaren Amsterdam.
Voor het reserveren van deze ruimte rekenen wij een zaalhuur van 150, en een minimumomzet van 350., De eerste etage van Café de Jaren is vanaf 17.30 uur als restaurant in gebruik. Overdag kunt u hier lunchen, een high tea bestellen, borrelen en vergaderen in het Achterhuis.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Het stijlvolle Park Plaza Amsterdam Airport is gelegen in Lijnden, net buiten Amsterdam en op slechts tien minuten van Schiphol Amsterdam Airport en het centrum van Haarlem. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto en biedt een ruime parkeergelegenheid.
Grand Café De Bosbaan gevestigd in het Amsterdamse Bos, omgeving Amstelveen/Amsterdam.
Grand Café de Bosbaan, gevestigd in het Amsterdamse Bos, is hét Grand Café waar je lekker kunt lunchen of dineren in een groene omgeving met prachtig uitzicht over de bosbaan. Met 160 plaatsen binnen en buiten bieden wij ook de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen.
HOME.
Café Hesp is gesitueerd in een typisch 19e eeuws pand, direct aan de Amstel tussen de Magere en de Berlagebrug. Het prachtige uitzicht over de Amstel maakt het heerlijk vertoeven op ons terras, je waant je haast op de boulevard van een Zuid-Franse stad. Kortom een plek om eens lekker onderuit te zakken met een hapje en een drankje. Kom werken bij Hesp! We zijn op zoek naar. HESP Cafe en Restaurant Weesperzijde 130-131. 1091 ER Amsterdam.
Noorderlicht.
Op één van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je dagelijks vanaf 1100: uur genieten van een heerlijke en gezonde luch of diner. Noorderlicht staat bekend om haar ongedwongen sfeer en haar te gekke culturele en muzikale programma dat vrijwel altijd gratis toegankelijk is.
Weesper Amsterdam.
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer. Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden.
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf 2. Café De Jaren. Nieuwe Doelenstraat 20/22, 1012CP, Amsterdam. Café de Jaren opende haar deuren in 1990 en heeft 2 grote terrassen aan de waterkant met uitzicht op de Amstel en binnen 300 zitplaatsen. Het café heeft een uit Lees meer.
Cafe Gruter Amsterdam.
Een echt bruin café; authentiek en tijdloos. In 60 jaar is Café Gruter uitgegroeid tot een van de bekendste inloop en afspraakcafés van Amsterdam. Gelegen tussen Vondelpark, het Concertgebouw, Cornelis Schuijtstraat en de Van Baerlestraat, ligt Café Gruter midden in het sjieke Oud-zuid.
Podium Mozaïek, internationaal Cultuurpodium in Amsterdam.
Programma Café-Restaurant Verhuur. Podium MozaÃek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam West. Het cultureel diverse theater is al meer dan 10 jaar een begrip in Amsterdam en Nederland. Het programma voor jong en oud biedt wereldmuziek, theater, kleinkunst, storytelling en dans uit binnen en buitenland.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Café De Pijp modern en sfeervol café midden in de Amsterdamse Pijp.
Welkom op de website van Café De Pijp. Café De Pijp is één van de bekendste cafés in de gelijknamige wijk, die de afgelopen decennia is uitgegroeid tot één van de absolute toplocaties in Amsterdam voor wonen, werken en uitgaan.

Contacteer ons