Meer resultaten voor cafe afhuren amsterdam

cafe afhuren amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, op feestgebied met een feestlocatie Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam. We wensen jullie ontzettend veel plezier met jullie zaalverhuur Amsterdam en helpen je graag op weg bij het vinden van de juiste feestzalen in Amsterdam.
Kroeg huren in Amsterdam.
Prijzen berekenen wij aan de hand van jouw wensen en het aantal gasten. Onze mooie kroeg in Amsterdam is te huur voor feesten en partijen. Ben je geïnteresseerd in het huren van Café Noir, of wil je onze beschikbaarheid weten?
Café de Doffer.
De Doffer is waarschijnlijk het enige café in Amsterdam dat uit twee naast elkaar liggende zaken bestaat, een dag en een avondzaak, waar je dagelijks tot in de late uurtjes binnenloopt in een bruisende gezelligheid. Het avondcafé is ook beschikbaar voor besloten partijen.
De 5 beste locaties om je verjaardag te vieren in Amsterdam.
Gelukkig woon je in Amsterdam en kun je op heel veel plekken met al je vrienden terecht. Hier zit je altijd goed. Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat hier steevast het dak eraf. Het is groot genoeg om wel 40 van je beste vrienden mee naartoe te nemen. De muziek is prima toegankelijk, dus zelfs die introverte Neobob jazz liefhebber waarvan je vergeten bent waarom je hem hebt uitgenodigd zal over de muziek niet klagen. Café de Walvis.
Tip 10 Verjaardagslocaties. Tip 10 Verjaardagslocaties Catch52.nl.
Het uitzicht over Amsterdam is meteen je eerste cadeautje. Café in the City Food, cocktails and music. De drie ingrediënten voor een geslaagde verjaardag, als je het ons vraagt. Gelukkig is dit precies wat je krijgt bij Café in the City op het Leidseplein.

Borrel Amsterdam Afstudeer Borrel Amsterdam Borrel Locatie Amsterdam Besloten Borrel Amsterdam Feest Amsterdam Feestje Amsterdam Verjaardag Amsterdam Verjaardags Locatie Amsterdam Personeelsuitje Amsterdam Personeels Feestje Amsterdam Personeels Borrel Amsterdam Eetcafe Amsterdam Eten en drinken Amsterdam Borrelen Cafe Life Amsterdam Borrel cafe Life Amsterdam Feest Cafe Life Amsterdam Feestje Cafe Life Amsterdam Borrelen in de Pijp Amsterdam Feestje in de pijp Amsterdam Borrel Cafe Life Amsterdam Feest Cafe Life Amsterdam Afstudeer Borrel Amsterdam Borrel Afstudeerborrel verjaardag Borrel Borrelcommisie De Pijp Pijp Borrels Borrelterras zalen zalenverhuur zaal zaalhuren zaal te huur zaaltje zalenverhuur in amsterdam zaal huren bruiloft bruiloften bruiloftfeest kinderfeest kinderfeestje afstudeerfeestje zaalhuur amsterdam zaal amsterdam feestzaal kinderfeest.
Cafe huren Amsterdam.
Café Ruig is het café in Amsterdam voor uw borrel of feest. Of u nu iets te vieren heeft, of op regelmatige basis met uw vrienden, collegas of vereniging wilt borrelen, wij hebben alles in huis om uw feest een succes te maken!
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Deze mooie locatie bezit drie verschillende zalen die je kan afhuren voor verschillende soorten gezelschap en groottes. Club Lite ligt 100 meter van het Amsterdam Food Centre af en is dus erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een extraatje van Club Lite is dat ze een aanlegplek hebben voor boten.

Contacteer ons