Resultaten voor afstudeerfeest amsterdam

afstudeerfeest amsterdam
Agenda Kitsch n Crew Utrechtse Studenten Feestband.
13 mei Bruiloft @ Ridderkerk. 6 mei Huwelijk @ Amsterdam. 29 april UVSV Diesgala @ Utrecht. 21 april Culturele muziekweek Maecenas @ Utrecht. 20 april Bedrijfsfeest @ Bilderberghotel, Garderen. 15 april Huisartsen afstudeerfeest @ PHRM, Utrecht. 1 april Chirohalen 30 @ Halen, België.
Allround DJ huren Beoordeeld: 93, Allround DJ Service.
Reviews van eerdere partijen. De Dj wist de sfeer er goed in te brengen en de dansvloer was al snel vol. We gingen uiteindelijk zelfs een uurtje langer door, maar gelukkig was dit voor de DJ geen probleem, topavond gehad!
Cafe de Sleutel.
In combinatie met onze professionele bediening en uitstekende koks hoeft het u aan niets te ontbreken. Van Bourgondische bitterbal tot getrancheerde coquilles, van een blokje Old Amsterdam tot een oester: Als het maar echt is. We adviseren u met smaak!
Plunck Official Agenda.
Studentengala Rotterdam Crispin. Amsterdam kijk 14 sep, 19 apr? Bruiloft Leon en Anniek. Koninklijke luchtmacht gala. Kerstfeest hockey vereniging. 125, jaar bestaan cafe Percy Vincke. Bruiloft Pim en Janneke. Bruiloft Richard and Tamsin. Nieuwer ter Aa. Bruiloft receptie Bruiloft Ellen. Osheas Irish Pub. Bruiloft Julie en Daan. Mirjam 50 jaar. 25 jarig jubileum. Bergen op zoom. Tong Tong Fair, de Rotonde. SSR 100 jaar. Feest Ouders Ivo. Bruinisse feest Koningsdag. Opening Koningsdag de Grote Markt. Studio de Veste. Geneeskunde gala DOCKS. Studio de Veste. De Heeren van Aemstel. Bruiloft Otmar en Kiki. Bruiloft Alex en Stephanie. Jazz in de Gracht. Marcel en Joyce 50 jaar. Studio de Veste. Bruiloft Christopher en Gerdine. Alphen aan den Rijn. Feest Lucky Strike TV. Studio de Veste. CLD MAVO vestiging. Plunck the auditions! CLD feest de Broodfabriek. KNMT Tandartsen Congres. Studio de Veste. Jazz in de Haven. Open Monumentendag Café de Biet. Bruiloft Coen en Astrid. Taveerne de Mol. Jazz in de Gracht. Feest Hollandse Boerderij. Taveerne de Mol. Café restaurant Luden. Bedrijfsfeest Business Talent Network B.V. Asopos de Vliet Roeiwedstrijd. Bruiloft Niels van der Ham. Familie Kerkhof Reünie feest. Studio de Veste. Grand Café De Drie Heeren. Afstudeerfeest t Kruijthuis.
Informatie over Cafe De Ebeling in Amsterdam LatinWorld.nl.
De Ebeling heeft een prachtige zaal al zeggen wij het zelf om bijvoorbeeld een verjaardagsborrel, afstudeerfeest, een zakenlunch, een vergadering, een presentatie of een familiediner in te organiseren. De ruimte is voorzien van alle gemakken zoals een eigen bar, een beamer en scherm en een geluidssysteem, waardoor het mogelijk wordt eigen muziek af te spelen. De zaal biedt ruimte aan zo'n' 100 personen. Ook is het mogelijk om de Ebeling in zijn geheel af te huren voor een feest. In dit geval bieden wij plaats aan zo'n' 300 gasten. Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u extra informatie of een afspraak maken? Dat kan door ons te contacten via de email, facebook, of gewoon per telefoon 020 777 20 05! 1054 HK Amsterdam.
Café JOOST Huur het gezelligste café in Utrecht voor je borrel! Café JOOST.
Het café op maat! In het kleinste café van Utrecht is het vanaf 15 tot maximaal 50 personen altijd intiem en gezellig. Of het nu een afstudeerborrel, bedrijfsfeestje, verjaardag, vrijgezellenfeestje, pubquiz, of een andere gelegenheid betreft: proosten doet u in Joost!
DJ huren voor jouw afstuderen? The DJ Company!
Home Afstudeerfeest DJ huren. Afstudeerfeest navigatie: Afstudeerfeest DJ huren. Hoe we werken. Je wilt een DJ huren voor je afstudeerfeest want eindelijk is het zover: je scriptie is ingeleverd én goedgekeurd. Tijd om die bul op te halen en je studententijd af te ronden met een fantastisch feest.
Café Philip Café Club Pub Tilburg.
Als je je ogen sluit waan je je weer even in dat Spaanse feestcafe of in die fijne Oostenrijkse apres-skihut! Daarnaast is de pub ook perfect geschikt als plek voor je borrel, afstudeer-feest of andere besloten activiteit. mail naar info@cafephilip.nl en we nemen graag alle mogelijkheden met je door.
Thuis trouwen Vineyard Catering.
Bruiloft bij jullie thuis of op locatie. Een jubileum of een afstudeerfeest? Er is altijd een reden voor een feestje. Hiervoor kunnen wij ook prima bij je aan huis komen. Jullie huis of tuin is dan de locatie voor een geslaagde bruilloft.
Lokaal Edel.
Ons team brengt lokale leveranciers, de allerbeste ingrediënten, en pure smaken bij elkaar in Amsterdam. Stuk voor stuk op fantastisch uitziende bordjes met puur écht eten van de hoogste kwaliteit! Ma t/m Wo Ma t/m Wo 1000: 0000.: Donderdag 1000: 0100.: Vr Za 1000: 0300.: Zondag 1000: 2000.: Dat kan hier. Lokaal Edel zit in Het Sieraad en daar is veel leuks te doen. Op tijden dat je niet kunt reserveren is er vaak een event waar je voor of na je lunch, diner of borrel van kunt meegenieten. Kijk in de agenda voor een overzicht. Lokaal Edel heeft een goed en betaalbaar menu. De kaart stellen we elk kwartaal opnieuw samen en het liefst met hulp van onze gasten. Staat er iets op de kaart wat je te gek vond? Of juist iets wat je helemaal anders zou doen? We horen het graag en komen er op terug. Lunch Menu Diner Menu Borrel Menu. Iedereen is welkom om zijn verjaardag, afstudeerfeest, Bar Mitswa of wat dan ook in onze ruimte te vieren.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Stuk voor stuk hebben deze plaatsen in de omgeving van Amsterdam verschillende mogelijkheden. Omdat het in de omgeving van Amsterdam is kun je wellicht makkelijker bij deze locaties komen als je het vergelijkt met een locatie in het hartje van Amsterdam.
Cafe van Velsen.
Gastvrij Cafe in Utrecht centrum. Wil je je verjaardag in plaats van thuis graag in een Café midden in centrum Utrecht vieren waarbij het verzorgen van de visite volledig uit handen wordt genomen dan ben je bij Café Van Velsen aan het goede adres.

Contacteer ons