Resultaten voor afstudeerfeest amsterdam

afstudeerfeest amsterdam
Thuis trouwen Vineyard Catering.
Een jubileum of een afstudeerfeest? Er is altijd een reden voor een feestje. Hiervoor kunnen wij ook prima bij je aan huis komen. Jullie huis of tuin is dan de locatie voor een geslaagde party. Ook dan ben je bij Vineyard aan het juiste adres!
Informatie over Cafe De Ebeling in Amsterdam LatinWorld.nl.
De Ebeling heeft een prachtige zaal al zeggen wij het zelf om bijvoorbeeld een verjaardagsborrel, afstudeerfeest, een zakenlunch, een vergadering, een presentatie of een familiediner in te organiseren. De ruimte is voorzien van alle gemakken zoals een eigen bar, een beamer en scherm en een geluidssysteem, waardoor het mogelijk wordt eigen muziek af te spelen. De zaal biedt ruimte aan zo'n' 100 personen. Ook is het mogelijk om de Ebeling in zijn geheel af te huren voor een feest. In dit geval bieden wij plaats aan zo'n' 300 gasten. Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u extra informatie of een afspraak maken? Dat kan door ons te contacten via de email, facebook, of gewoon per telefoon 020 777 20 05! 1054 HK Amsterdam.
Home Paviljoen de Witte.
Feesten, recepties, private dining, afstudeerfeesten, zakelijke borrels. Het leven is te kort om het zo af en toe niet goed te vieren. En dan bedoelen we ook echt goed. Of het nu gaat om een spetterend jubileumfeest, een knallende verjaardag of een intiem diner met vrienden en familie, wij doen er alles aan u een onvergetelijke dag te bezorgen.
DJ huren voor jouw afstuderen? The DJ Company!
Home Afstudeerfeest DJ huren. Afstudeerfeest navigatie: Afstudeerfeest DJ huren. Hoe we werken. Je wilt een DJ huren voor je afstudeerfeest want eindelijk is het zover: je scriptie is ingeleverd én goedgekeurd. Tijd om die bul op te halen en je studententijd af te ronden met een fantastisch feest.
Feestlocatie in Amsterdam? Alle feestlocaties in Amsterdam vind je op DNLS.
Informeer bij de feestlocatie in Amsterdam naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestlocatie in Amsterdam door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Lokaal Edel.
Ons team brengt lokale leveranciers, de allerbeste ingrediënten, en pure smaken bij elkaar in Amsterdam. Stuk voor stuk op fantastisch uitziende bordjes met puur écht eten van de hoogste kwaliteit! Ma t/m Wo Ma t/m Wo 1000: 0000.: Donderdag 1000: 0100.: Vr Za 1000: 0300.: Zondag 1000: 2000.: Dat kan hier. Lokaal Edel zit in Het Sieraad en daar is veel leuks te doen. Op tijden dat je niet kunt reserveren is er vaak een event waar je voor of na je lunch, diner of borrel van kunt meegenieten. Kijk in de agenda voor een overzicht. Lokaal Edel heeft een goed en betaalbaar menu. De kaart stellen we elk kwartaal opnieuw samen en het liefst met hulp van onze gasten. Staat er iets op de kaart wat je te gek vond? Of juist iets wat je helemaal anders zou doen? We horen het graag en komen er op terug. Lunch Menu Diner Menu Borrel Menu. Iedereen is welkom om zijn verjaardag, afstudeerfeest, Bar Mitswa of wat dan ook in onze ruimte te vieren.
Café Philip Café Club Pub Tilburg.
Stilstaan is hier absoluut geen optie; daar zorgen onze resident-djs wel voor. Hou onze agenda goed in de gaten, want hier kun je vaak gratis de beste nationale djs bewonderen.Hardwell, Yellow Claw, La Fuente, Quintino en Dannic hebben hun kunsten in het verleden al in deze booth vertoond.
Jungle Amsterdam in Amsterdam Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal huren.
Jungle Amsterdam in Amsterdam. Jungle Amsterdam, het centrum voor cultuur en duurzaamheid in Amsterdam Oost verhuurt haar sfeervolle Jungle Zaal ook voor studiedagen, workshops, feesten, recepties, live muziek, afstudeerfeesten, promotiefeesten, bedrijfsborrels, vergaderingen, workshops, lezingen, studiedagen, colleges, DJ avonden, etc. De Jungle Zaal is geschikt voor groepen tussen de 60 en 300 personen, professionele licht en geluidsapparatuur is aanwezig, evenals apparatuur voor live muziek.
www.cafelifeamsterdam.nl.
Borrel Amsterdam Afstudeer Borrel Amsterdam Borrel Locatie Amsterdam Besloten Borrel Amsterdam Feest Amsterdam Feestje Amsterdam Verjaardag Amsterdam Verjaardags Locatie Amsterdam Personeelsuitje Amsterdam Personeels Feestje Amsterdam Personeels Borrel Amsterdam Eetcafe Amsterdam Eten en drinken Amsterdam Borrelen Cafe Life Amsterdam Borrel cafe Life Amsterdam Feest Cafe Life Amsterdam Feestje Cafe Life Amsterdam Borrelen in de Pijp Amsterdam Feestje in de pijp Amsterdam Borrel Cafe Life Amsterdam Feest Cafe Life Amsterdam Afstudeer Borrel Amsterdam Borrel Afstudeerborrel verjaardag Borrel Borrelcommisie De Pijp Pijp Borrels Borrelterras zalen zalenverhuur zaal zaalhuren zaal te huur zaaltje zalenverhuur in amsterdam zaal huren bruiloft bruiloften bruiloftfeest kinderfeest kinderfeestje afstudeerfeestje zaalhuur amsterdam zaal amsterdam feestzaal kinderfeest.
Cafe Tapmarin Tapperij Happerij Amsterdam.
Net als de Albert Cuyp, het Vondelpark, kapsones in Zuid, grachten vol fietsen en een kolkend IJ is ook Tapperij Happerij Tapmarin niet meer weg te denken uit Amsterdam. Al 46 jaar vieren buurt en stad hier verjaardagen, feestjes, overwinningen van Ajax, het aanstaande weekend of gewoon het leven.
Afstudeerfeest Aanvragen.
Tips voor jouw foodtruckpagina. Foodtruck gevraagd voor Afstudeerfeest. Geplaatst op 21 augustus 2017 Categorie: Aziatisch Barbecue / Grill Burrito's' Frituur Hamburger. We zoeken vooral een betaalbare optie max. 450 euro om onze gasten met een vol buikje aan de avond te laten beginnen.
Home Café de Doos Groningen Uitgaan Feestje Borrels.
Zaalverhuur, besloten feest, verjaardagsfeest, afstudeerfeest, themafeest, bedrijfsfeest, karaoke, studentenvereniging, borrels en feesten! Geef het in Café de Doos! Iedere Donderdag Studentennacht. Bier Kannetjes Shots. Welkom bij Partycafé de Doos. Voor uitgaan, feestjes borrels in Groningen! Of het nu uitgaan, een verjaardag, afstudeer, thema of een ander feestje is, dat maakt niets uit bij Partycafé de Doos in Groningen!

Contacteer ons