Meer resultaten voor afstudeerfeest amsterdam

afstudeerfeest amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Stuk voor stuk hebben deze plaatsen in de omgeving van Amsterdam verschillende mogelijkheden. Omdat het in de omgeving van Amsterdam is kun je wellicht makkelijker bij deze locaties komen als je het vergelijkt met een locatie in het hartje van Amsterdam.
Brasserie Blazer.
U kunt uw lunch bovendien combineren met een bezoekje aan het naastgelegen Antiekcentrum Amsterdam, s Nederlands grootste overdekte antiekmarkt, of met een wandeling door de hippe Negen Straatjes en de Jordaan. In de Europarking aan de overkant is altijd voldoende parkeergelegenheid, en ook met het openbaar vervoer is Blazer uit alle windstreken bereikbaar.
De mooiste feestlocaties in Amsterdam DNLS.
Deze feestlocaties in Amsterdam zijn uitermate geschikt voor: bedrijfsfeesten, evenementen, trouwfeesten, productlanceringen, personeelsfeesten en andere feestelijke gelegenheden. Kies een feestlocatie die bij uw wensen past zoals bijvoorbeeld een kerk, museum, studio, theater of een historische locatie met een industrieel verleden.
Feestlocatie Amsterdam Zuid. Feestlocatie Amsterdam Zuid.
Jouw bedrijfsfeest in één van de meest speciale feestlocaties van Amsterdam: Het Portiershuisje. Denk aan een Casino Royal feest, Bier und Bratwurst feest of onze 70s 80s Revival. Alle bedrijfsfeesten zijn inclusief onbeperkt drankjes van de Hollandse bar en aankleding en entertainment aangepast aan het thema.

Borrel Amsterdam Afstudeer Borrel Amsterdam Borrel Locatie Amsterdam Besloten Borrel Amsterdam Feest Amsterdam Feestje Amsterdam Verjaardag Amsterdam Verjaardags Locatie Amsterdam Personeelsuitje Amsterdam Personeels Feestje Amsterdam Personeels Borrel Amsterdam Eetcafe Amsterdam Eten en drinken Amsterdam Borrelen Cafe Life Amsterdam Borrel cafe Life Amsterdam Feest Cafe Life Amsterdam Feestje Cafe Life Amsterdam Borrelen in de Pijp Amsterdam Feestje in de pijp Amsterdam Borrel Cafe Life Amsterdam Feest Cafe Life Amsterdam Afstudeer Borrel Amsterdam Borrel Afstudeerborrel verjaardag Borrel Borrelcommisie De Pijp Pijp Borrels Borrelterras zalen zalenverhuur zaal zaalhuren zaal te huur zaaltje zalenverhuur in amsterdam zaal huren bruiloft bruiloften bruiloftfeest kinderfeest kinderfeestje afstudeerfeestje zaalhuur amsterdam zaal amsterdam feestzaal kinderfeest.
Parck Parck is een bar op de Overtoom wat bekend staat om zijn borrels, ping pong tafels en animalstyle food!
Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 31 20 4125335 info@cafeparck.nl. Animal Style Food. Ben je op zoek naar een centraal gelegen toplocatie in Amsterdam om je verjaardagsfeestje 21, afstudeerborrel, TEAMBUILDING, vrijgezellenfeest, workshop, expositie, personeelsuitje, familiereünie, meeting en/of andere Social Event te vieren?
Verjaardag met Boot Huren Amsterdam de Er-is-er-een-jarig tour.
Huur een boot voor verjaardagen / jubilea in Amsterdam. Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie of gewoon een feestelijke locatie om een verjaardagspartij of jubileum te vieren? Dan heeft Boot Huren Amsterdam een aantal prachtige boten te huur die bij uitstek geschikt zijn.
De 5 beste locaties om je verjaardag te vieren in Amsterdam.
Bier en muziekliefhebber. In de zomer op de festivalweides te vinden, in de winter achter het glas in de Amsterdamse kroegen. Vijf fijne voetbalcafés om live Ajax te kijken. De 5 beste locaties om je verjaardag te vieren in Amsterdam.
Café de Doffer.
De Doffer is waarschijnlijk het enige café in Amsterdam dat uit twee naast elkaar liggende zaken bestaat, een dag en een avondzaak, waar je dagelijks tot in de late uurtjes binnenloopt in een bruisende gezelligheid. Het avondcafé is ook beschikbaar voor besloten partijen.
Uw feest bij Blooker? Blooker.
Waar in Amsterdam treft u zon ruime locatie voor uw privé aangelegenheid? En dat voor slechts 75, p/u benedenverdieping of 100, p/u beneden én bovenverdieping! Hoe u uw feest ook wilt aankleden en versieren, met een DJ-set of presentatiepodium, alles is bespreekbaar.
De Ebeling Cafe Restaurant Locatie.
We" should consider every day lost on which we have not danced at least once." De Ebeling heeft een prachtige zaal al zeggen wij het zelf om bijvoorbeeld een verjaardagsborrel, afstudeerfeest, een zakenlunch, een vergadering, een presentatie of een familiediner in te organiseren. De ruimte is voorzien van alle gemakken zoals een eigen bar, een beamer en scherm en een geluidssysteem, waardoor het mogelijk wordt eigen muziek af te spelen. De zaal biedt ruimte aan zo'n' 100 personen. Ook is het mogelijk om de Ebeling in zijn geheel af te huren voor een feest. In dit geval bieden wij plaats aan zo'n' 300 gasten. De Ebeling is officieel een trouwlocatie. U leest het goed, er kan getrouwd worden in de Ebeling! En wat is er nou makkelijker dan een feestlocatie, een dinerlocatie en een trouwlocatie in één te zijn! Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u extra informatie of een afspraak maken? Dat kan door ons te contacten via de email, facebook, of gewoon per telefoon 020 777 20 05! Bezoek De Ebeling. 1054 HK Amsterdam.
Thuis trouwen Vineyard Catering.
Een jubileum of een afstudeerfeest? Er is altijd een reden voor een feestje. Hiervoor kunnen wij ook prima bij je aan huis komen. Jullie huis of tuin is dan de locatie voor een geslaagde party. Ook dan ben je bij Vineyard aan het juiste adres!

Contacteer ons